روح اله صالحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مراسم سرپرست ریاست جمهوری از ۱۵ فرد و گروه جهادی برگزیده رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی در عرصههای پزشکی، استادی، مددکاری، دانشجویی، ورزشکاران، معلمان، هنرمندان، پیشکسوتان، دانشآموزی، موکبداران، خیرین، گروههای جهادی، موسسات و مجموعههای مردم نهاد، مراکز نیکوکاری و تشکلهای فرهنگی و اجتماعی با اهدای لوح یادبود قدردانی کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: این جایزه به دنبال الگوسازی، فرهنگسازی، ترویج و همچنین گسترش مرزهای خدمترسانی از طریق معرفی نمونه های موفق بوده و "نشان والی" در سه سطح فردی، گروهی و نهادی طراحی و به یاد حاج عبدالله والی مزین شده است.
وی خاطرنشان کرد: از اهداف کلی طرح نشان والی میتوان به مواردی همچون وسعت دادن به مخاطب عرصههای محرومیتزدایی و کار مردمی، گسترش مرزهای خدمترسانی و اقدام جهادی، معرفی الگوهای ویژه و برتر، ترویج فرهنگ مشارکت مردمی و تقویت و انسجام شبکه فعالان محرومیتزدایی و مردمی اشاره کرد.
مسوول مرکز نیکوکاری همای رحمت شهرستان خدابنده نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: مرکز نیکوکاری همای رحمت از سال ۱۳۹۸ افتتاح شد و طی سالهای گذشته اقدامات بسیار مطلوبی در زمینههای ارائه خدمات درمانی، تامین جهیزیه، خرید ساختمان برای نیازمندان و کمکهای مومنانه انجام داد.
محرمعلی عزیزی افزود: این مرکز نیکوکاری زیر نظر کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارد و کلیه گردشهای مالی و روند اجرایی آن زیر نظر کمیته امداد انجام و همه منابع مالی کارهای خیریه از طریق خیرین بزرگوار تامین میشود و این خیرین از شهرهای سراسر ایران مساعدتهای خود را به دست مرکز میرسانند.
مسئول مرکز نیکوکاری همای رحمت ادامه داد: در برخی پروندهها از جمله بیماریها و سایر نیازهای ضروری از طریق کانال مجازی قیدار آنلاین اعلام نیاز میشود و خیرین نیز مساعدتهای لازم را انجام میدهند.
مرحوم حاج عبدالله والی از مدیران کمیته امداد بود که به شکل داوطلبانه از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۸۴ در منطقه محروم بشاگرد سکنی گزید و پس از ۲۳ سال خدمت صادقانه در همان منطقه از دنیا رفت.