به گزارش ایرنا، فضلالله رحمتی شامگاه چهارشنبه تاکید کرد: انجام این بازرسیها در سه سال اخیر منجر به تشکیل ۹ هزار و ۲۰۶ فقره پرونده تخلف صنفی تعزیری به ارزش ۱۹۳ میلیارد ریال شد و بازرسان صنعت، معدن و تجارت استان رتبه دوم طرح نظارتی در گروه سوم استانهای کشور را کسب کرد.
وی افزود: در دولت سیزدهم بازرسان صنعت، معدن و تجارت ۱۳۷ میلیارد ریال محموله کالا و ارز قاچاق کشف کردند اما این بازرسان هیچگونه مصونیت قضایی ندارند و با حداقلترین حقوق و مزایا در این حوزه نظارتی خدمت میکنند.
رحمتی به ارتقای حجم سرمایهگذاری واحدهای صنعتی از رتبه ۱۹ به ۱۵ کشور و رشد سرمایهگذاری طرحهای صنعتی از رتبه ۱۸ به نهم ایران اشاره و تصریح کرد: هماکنون نبود بهرهوری یکی از مهمترین مشکلات در بخش صنعت و معدن است.
وی یادآور شد: در یکسال اخیر چهار هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به تولیدکنندگان حوزه صنعت چهارمحال و بختیاری پرداخت شده و کمبود این تسهیلات بهدلیل ناترازی منابع و مصارف بانکی چرخ تولید را قفل کرده است.
رحمتی با اشاره به احیای ۲۰ معدن چهارمحال و بختیاری در دولت سیزدهم اظهار داشت: با اجرای سیاستهای اقتصادی دولت، هماکنون بام ایران در زمینه رشد وصول حقوق دولتی رتبه پنجم کشور و در زمینه شاخصهای تخصصی از جمله فعالسازی معادن و افزایش تولید جایگاه دهم ایران را کسب کرده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.