به گزارش ایرنا، "سید حسن حسینی " چهارشنبه شب در جلسه هیات فوتبال شهرستان با اشاره به اینکه یزد یک منطقه مهم معدنی و صنعتی و جزء استانهای برخوردار کشور محسوب میشود ادامه داد: برای یزد با وجود واحدهای فراوان تولیدی و صنعتی قابل قبول نیست که همکاری آنها در فوتبال بسیار ناچیز باشد.
وی به برخی از مناطق کشور که واحدهای تولیدی و صنعتی در ورزش و فوتبال مشارکت دارند اشاره کرد و گفت: ورزش و فوتبال هزینه بر است و باید معادن و صنایع سهم خود را برای کمک به آنها پرداخت کنند.
این مسئول بیان کرد: ظرفیتهای بسیار خوبی در فوتبال یزد وجود دارد که اگر سهم صنایع و معادن کامل پرداخت شود گره بسیاری از مشکلات باز و شاهد موفقیتهای بزرگ برای ورزش خواهیم بود.
حسینی ، یکی از مهمترین مشکلات و چالش محوری فوتبال یزد را کمبود شدید زیرساخت لازم و مناسب ذکر کرد و گفت: با یک چمن چگونه میتوان تیمهای مختلف را هم در برگزاری مسابقات، میزبانیها و برگزاری دورههای آموزشی یاری داد.
وی در ادامه از تلاش مسئولان و اعضای کمیتههای مختلف فوتبال در راستای انجام وظایف محموله قدردانی کرد که باید همچنان ادامه داشته باشد.
وی همه موفقیتها را مدیون تلاش مخلصانه مضاعف، همدلی، هم پوشانی و برنامه محوری و همچنین حرکت در چارچوب مقررات ذکر کرد.
وی ضمن ارائه گزارش در خصوص آخرین اقدامات هیات فوتبال یزد در سالجاری به برگزاری مسابقات و اهمیت و تداوم برگزاری دورههای مختلف آموزشی در ادامه سال جاری تاکید کرد.
همچنین در ادامه دبیر هیات فوتبال یزد از فعالیت و همکاری جدی روسا و اعضای کمیتههای مختلف زیرپوشش در شهرستان قدردانی کرد.
"حسن دهقانی" گفت: همه موفقیتها در گرو ایمان به خدا ، کار جمعی و گروهی، سعه صدر، برنامه محوری ، نظم و هماهنگی در امور و همچنین روحیه فداکاری و اخلاص در عمل است.
همچنین در این جلسه روسای مختلف کمیتههای هیات فوتبال شهرستان یزد به ارائه گزارش از برنامهها و اقدامات و مطالبات خود اشاره کردند.
برگزاری مسابقات فوتبال و فوتسال، دورههای آموزشی شامل دانش افزایی و ارتقا، نظارت بر مدارس فوتبال، توجه همیشگی به پیوست فرهنگی و رسانهای و رعایت مقررات مورد تاکید قرار گرفت.
با وجودی که معادن و صنایع فعال فراوانی سالهای متمادی است در استان یزد با استفاده از امکانات به فعالیت مشغول هستند ولی سهم مشارکت آنها در بخش ورزش و عمل به مسوولیت اجتماعی در قبال مردم و جوانان ناچیز است.
طی سنوات گذشته با پیگیری دولت و تصویب نمایندگان مجلس، قوانین و مشوقهای خوبی برای ایجاد انگیزه در راستای حضور فعال صاحبان صنایع در ورزش و حمایت از رشتههای مختلف و تعالی آنها برای جذب شهروندان به خصوص قشر جوان و تامین سلامتی و نشاط اجتماعی مصوب شد.
بر این اساس یکی از روشهای غیرمستقیم حمایت دولت از ورزش در سالهای گذشته، حمایتهای مالیاتی بوده که یکی از آنها معافیت مالیاتی برای باشگاههای ورزشی است که برابر ماده ۱۳۴ قانون مالیاتهای مستقیم، مخصوص مکانهای با پروانه فعالیت معتبر از وزارت ورزش و جوانان است.
سه هزار و ۷۰۰ پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی ۸۰ هزار میلیارد ریال و با حدود ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در استان یزد وجود دارد و این استان در حالی که ۱.۱ درصد جمعیت کشور را داراست ولی به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم تولید این بخش را دارد.
یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی و دومین استان معدنی کشور شناخته میشود که در تولید محصولات کاشی و سرامیک رتبه نخست، محصولات نساجی ایران با ۲۵ درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم قرار دارد.
هم اکنون در استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت، ۶۲ هزار ورزشکار در ۵۵ هیات ورزشی در استان بیمه ورزشی دارند و ۶۰۰ باشگاه فعال در این استان وجود دارد.