به گزارش ایرنا، فرهاد قائمیان روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه های جشنواره سیمرغ به میزبانی همدان در جمع خبرنگاران بیان کرد: سال های اخیر جشنواره سیمرغ نظام سلامت روند روبهرشدی داشته با این وجود لازم است بعضی از بخشها و قسمت ها احیا و مورد بازنگری قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تولید محتوا، آموزش و یادگیری در بخشهای مختلف جشنواره سیمرغ نباید فقط به این چند روز منتهی شود.
دبیر بخش فیلم دوازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ نظام سلامت به دانشجویان علوم پزشکی توصیه کرد: هنر خود را محدود به دوران دانشجویی و جشنواره نکنند و بعد از دانش آموختگی و زمان طبابت هم کار هنری خود را ادامه دهند چرا که کار هنری باعث لطافت روحیه پزشک و بهتبع آن بیمار میشود.
قائمیان از برقراری تعامل و ارتباط با دانشجویان علوم پزشکی به واسطه برگزاری جشنواره بینالمللی سیمرغ ابراز خوشحالی کرد و گفت: در این جشنوارهها انتخابشدن یا جایزه گرفتن ملاک نیست بلکه نوع آثار ارسالی، ماندگاری و تأثیر اثر بر جامعه مهم است.
وی اضافه کرد: متمرکزشدن جشنواره در پایتخت کشور مطلوب نیست بنابراین لازم است برای تبادل اطلاعات، تجارب و مفاهیم جشنوارههای مختلفی هنری همانند سیمرغ در استانهای مختلف برگزار شود.
وی افزود: برگزاری جشنواره های مختلف هنری در شهرهای گوناگون کشور اتفاق بسیار خوب و مثبتی است که امیدمی رود این روند تداوم یابد.
دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ با شعار «ایران، جوان بمان» در بخش های نمایشنامهنویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، هنرهای تجسمی و برنامههای رادیویی به مرحله داوری آثار رسیده است که اختتامیه آن با حضور راهیافتگان به مرحله مسابقه امروز پنجشنبه در همدان برگزار می شود.