سرهنگ امیرحسین سلیمانی شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: تعدادی از شهروندان در شیراز با مراجعه به پلیس فتا بیان کردند که با وجود اینکه کارت عابر بانک آنها نزد خودشان بوده اما مبالغ زیادی به صورت غیرمجاز از حساب بانکی آنها برداشت شده است.
این مقام انتظامی بیان کرد: پس از اخذ اظهارات مال باختگان این موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.
وی افزود: در تحقیقات اولیه افسران پلیس فتا مشخص شد همه قربانیان این پرونده بعد از مراجعه به یکی از پارکینگهای سطح شهر شیراز، حسابشان خالی و مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند.
رئیس پلیس فتا استان فارس با بیان اینکه مأموران در مرحله تحقیقات متوجه شدند کارگری که در مجموعه پارکینگ مشغول به کار بوده، اقدام به کپی کردن کارتهای بانکی شهروندان می کرده است، گفت: با بررسی های تکمیلی در این خصوص، متهم که جوانی ۲۸ ساله بود مورد شناسایی قرار گرفته و به همراه تجهیزات اسکیمر دستگیر شد.
سلیمانی خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات پلیسی تا کنون به کپی کردن تعداد زیادی از کارتهای بانکی شهروندان و کلاهبرداری از ۳۰ نفر به ارزش ۱۰ میلیارد ریال با این روش اعتراف کرد.
وی ادامه داد: شهروندان جهت پیشگیری از سرقت به صورت اسکیم، انجام عملیات بانکی و وارد کردن رمز انجام دهند چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارتخوان، کارت حساب بانکی را شخصا بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شهروندان امکانپذیر نخواهد بود.
رئیس پلیس فتا استان فارس با بیان اینکه تغییر رمز دورهای یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از عملی شدن اهداف مجرمانه کلاهبرداران است، توصیه کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس ir.gov.fata.www و یا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.