به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، مهرداد فولاد روز دوشنبه گفت: به دنبال صدور دستور قضایی دادستان، گروه اجرای احکام قضایی شامل امور اراضی، واحد حقوقی و گشت ۱۳۱ مدیریت جهاد کشاورزی و مرکز جهاد کشاورزی این شهرستان با همراهی عوامل نیروی انتظامی پاسگاه آغوزبن، ضمن حضور در روستاهای آغوزکتی و انصاریمحله اقدام به قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب روستاهای مذکور کردند.
وی افزود: با کسب دستور قضایی، ۲۴ پلاک تفکیکی و دیوارکشی و یک بنای نیمه کاره در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ قلع و قمع و ۱۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع از این اراضی آزادسازی و به چرخه تولید بازگشت.
مدیر جهاد کشاورزی آمل با تاکید به اینکه جهاد کشاورزی این شهرستان با تمام قدرت و توان در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده است، از افرادی که قصد احداث بنا یا هرگونه تغییر کاربری دارند خواست بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نکنند.
مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار زمینهای زراعی و باغی سالانه ۷۲ نوع محصول کشاورزی را تولید میکند. تولید بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن برنج، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن مرکبات و انواع محصولات باغی در مازندران سبب شده که این استان به عنوان قطب تولید محصولات باغی و کشاورزی کشور همواره مورد توجه باشد.
برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون ۶۰۰ هزارتن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود. استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.