تهران -ایرنا- رئیس عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش گفت: برای درک منظومه فکری فرمانده معظم کل قوا و نیز گام نهادن در جهت زمینه‌سازی برای تشکیل جامعه و تمدن نوین اسلامی، جهاد تبیین را تمام و کمال انجام داد.

به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، حجت‌الاسلام شعبانعلی صالحی‌نسب رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش، امروز(دوشنبه) در همایش تجلیل از فرماندهان و مسئولان تیم‌های برتر نزاجا که در رقابت‌های نظامی «سپهبدهای اخلاص» و آزمایش نوع ۳ یگان‌های تابعه حائز رتبه‌ برتر شده‌اند، با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی (ع)، گفت: بنابر اقوالی که در کتب معتبر شیعه ذکر شده‌اند، در روایتی از امام جعفر صادق (ع) آمده است که خداوند متعال، در شهادت امام حسین (ع) چهار خیر و برکت را قرار داده است که به ترتیب عبارتند از: انتساب امام زمان (عج) از ذریه پاک آن حضرت، شفا در خاک مطهر مزار ایشان، اجابت دعا در بارگاه شریف آن بزرگوار و نهایتاً در نظر نگرفتن مدت زمان رفت و برگشت زائران به عنوان عُمر آنان.

وی افزود: در مقابل، خود آن حضرت نیز در قبال شهادت در راه احقاق دین خداوند منان، علاوه بر دست یافتن به فوز عظیم شهادت، به مقامی هم‌درجه و هم‌منزلت با پیامبر گرامی اسلام (ص) دست یافته است که مجموع این موارد فوق‌الذکر، نشان می‌دهند که امام و مأموم در صورت گام برداشتن در راستای زنده و پابرجا نگه داشتن دین مبین اسلام، در چه جایگاه بزرگ و درخشانی قرار می‌گیرند.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش، در ادامه با بیان این‌که انسان‌ها دو نوع آرزو و دغدغه مربوط به گذشته و آینده را با خود حمل می‌کنند، اظهار کرد: برخی از آرزوها و دغدغه‌ها مربوط به حضور در گذشته هستند، نظیر آرزوی شیعیان برای درک کردن امام حسین (ع) و توفیق شهادت در رکاب ایشان؛ در حالی‌که برخی از آرزوها و دغدغه‌ها به آینده مرتبط هستند و منوط به رسیدن به فیض شهادت در جوار حضرت ولی‌عصر (عج). از همین دو نوع آرزو و دغدغه می‌توان چنین نتیجه گرفت که صرف آرزومندی کافی نیست و باید این تمنا و دغدغه‌ها را با بهره‌گیری از اسباب و محک‌هایی، مورد سنجش قرار داد.

صالحی نسب با بیان ملاک تشخیص برای «حسینی» و «مهدوی» بودن افراد، تصریح کرد: هر برخوردی که با نائب امام عصر (عج) صورت بگیرد، همان برخورد با خود آن حضرت نیز انجام خواهد شد. بنابراین تمامی افراد باید به نقش خود در جامعه و وضعیت امروز نگاه کنند تا ضمن وارسی نقش خود در عملیاتی کردن تدابیر و اوامر فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، میزان اطاعت‌پذیری و ولایت‌مندی خود را نیز مورد بررسی قرار دهد.

وی با اشاره به وظایف افراد در راستای اجرایی کردن فرمایشات نائب امام زمان (عج)، تأکید کرد: شناخت‌ و آگاهی، باور و اعتقاد و نهایتاً التزام عملی و رفتاری، سه وظیفه‌ای هستند که تمامی افراد، به ویژه کارکنان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، باید در جهت تحقق آن‌ها بکوشند تا از این رهگذر بتوانند میزان ولایت‌پذیری و فرمان‌برداری خود، از دستورات راهگشا و الهام‌بخش فرمانده معظم کل قوا را دریابند.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش با اشاره به منظومه فکری معظم له و لزوم جهاد تبیین و روشن‌گری، خاطر نشان کرد: برای درک منظومه فکری فرمانده معظم کل قوا و تلاش برای حرکت موفق از مراحل انقلاب و نظام اسلامی که محقق شده‌اند، به سوی ساخت دولت‌ اسلامی و نیز گام نهادن در جهت زمینه‌سازی برای تشکیل جامعه و تمدن نوین اسلامی، باید ضمن انجام تمام و کمال جهاد تبیین، از خانواده تا جامعه، در راستای طرح «هزار مشعل» نیز کوشید؛ طرحی که هر فرد ولایی را به مثابه مشعلی در نظر می‌گیرد که در جهت روشن‌گری، هدایت‌گری و چراغ‌افروزی در راه ولایت فقیه و دفاع از حقایق اسلامی، کوشش می‌کند.