به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، این نمایشگاه به همت ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و با مشارکت دانشگاهها، موسسات آموزش عالی، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری کشور از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود و شرکتهای دانشبنیان و فناور کشور نیز با ارائه آخرین دستاوردهای خود در این رویداد حضور خواهند داشت.
عبدالله حاتمزاده دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار کشور، در این باره گفت: این نمایشگاه با هدف ارائه تازهترین دستاوردهای پژوهشی، فناوری و نوآوری کشور و آشنایی سازمانها و نهادهای گوناگون و بخشهای مختلف صنعتی کشور با توان داخلی در حوزههای پژوهش و فناوری و دانشبنیان، برگزار میشود.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان افزود: نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری، ابزاری مناسب برای شبکهسازی و ایجاد پیوند میان متقاضیان فناوری از یکسو و عرضه کنندگان فناوری از سوی دیگر است که به رفع نیازهای فناورانه کشور توسط ظرفیتهای علمی و فناوری داخلی کمک میکند و موجب افزایش اثربخشی زیستبوم نوآوری و فناوری در توسعه اقتصاد ملی خواهد شد.
وی ادامه داد: برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور، فرصت مناسبی را برای توجه و تمرکز روی ارکان زیستبوم فناوری و نوآوری فراهم میآورد تا کلیه کنشگران این زیستبوم ضمن اطلاع از توانمندیها و وضعیت موجود، اقدامات موثری را در دستور کار قرار دهند.
دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار کشور در خصوص فرایند حضور فناوران و صاحبان ایده و کنشگران فناوری کشور گفت: همانند سنوات گذشته متقاضیان میتوانند فناوریهای خود را در سامانه ایران تک هاب ثبت کنند و پس از ارزیابی نهایی توسط داوران، سطح بلوغ فناوری مشخص میشود. این سامانه به انتخاب سرمایهگذران علاقهمند به سرمایهگذاری در حوزه فناوری و متقاضیان فناوری کشور کمک قابل توجهی میکند.
وی افزود: سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ فناوری جدید در سامانه ایران تک هاب ثبت شد و امیدواریم که امسال این رقم افزایش پیدا کند.
بیستوچهارمین نمایشگاههای دستاوردهای پژوهش و فناوری از ۲۰ تا ۲۲ آذر در محل مصلی امام خمینی (ره) و برای عرضه هزار و ۵۸ فناوری جدید برگزار شد.