انور امینیخواه روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان این شهرستان در ۶ مرکز شامل ۲ مرکز غله و چهار مرکز تعاونی در روستاهای قرهکند، درویشان، رحیم خان و شهرک صنعتی انجام میشود.
وی اضافه کرد: از مجموع مطالبات گندمکاران این شهرستان تاکنون یک هزار و ۲۰ میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت شده است و پرداخت مطالبات به ترتیب اولویت تحویل گندم به مراکز خرید ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بوکان گفت: در سال زراعی جاری بیش از ۷۹ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع بوکان به کشت گندم اختصاص پیدا کرده است که از این مقدار ۶۹ هزار هکتار به صورت دیم و ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار به صورت آبی کشت شده است.
وی افزود: با توجه به وضعیت مطلوب مزارع گندم این شهرستان پیش بینی میشود در مجموع بیش از ۱۵۵ هزار تُن محصول از گندمزارهای بوکان برداشت شود.
وی اظهار کرد: در سال زراعی گذشته نیز ۶۲ هزار هکتار از مزارع دیم و آبی بوکان به کشت گندم اختصاص پیدا کرده بود و در مجموع ۱۴۵ هزار تُن گندم در مزارع این شهرستان برداشت شد و ۱۰۴ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شد.
به گزارش ایرنا، کشت گندم در بوکان هر سال از ۱۵ مهر آغاز و تا اوایل آذر ادامه دارد و برداشت آن هم از اوایل تیرماه سال بعد شروع و تا مرداد ماه ادامه دارد.
سال زراعی از اول مهر هر سال آغاز و به پایان شهریور سال آینده موکول میشود.
بوکان دارای ۱۱۰ هزار هکتار زمین مستعد زراعی و باغی است که از این مقدار ۸۵ هزار هکتار به صورت دیم و ۲۵ هزار هکتار به صورت آبی کشت می شود و عمده ترین محصولات زراعی این شهرستان گندم، نخود، کلزا، جو و چغندرقند است.
بوکان در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.