اهواز- ایرنا - معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: بسترسازی لازم برای تبدیل پسماندهای شهری به کمپوست در اهواز انجام شده و به زودی وارد مرحله تولید می‌شود.

به گزارش ایرنا علی شمس روز سه شنبه در نشست هم اندیشی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کلانشهر اهواز با فعالان محیط زیست در محل شهرداری اهواز بیان کرد: دستگاه ترنر برای تبدیل پسماند شهری اهواز به کمپوست خریداری شده و تا ۲ ماه آینده این فرآیند در اهواز آغاز خواهد شد.

وی گفت: ظرفیت تولید این دستگاه ۲ برابر پسماندهای تولیدی روزانه در کلانشهر اهواز است، طی ۲ ماه آینده ۸۰ درصد پسماندهاس اهواز کمپوست می‌شوند.

روزانه به طور متوسط یکهزار تن زباله در اهواز تولید و دفع می‌شود.

شمس ادامه داد: ۲۰ درصد از پسماند شهری قابلیت تبدیل به کمپوست را ندارند که وارد چرخه دفع می‌شوند.

وی افزود: شهرداری اهواز در صدد است تا با کمک شرکت‌های فعال در استان ۲۰ درصد باقی مانده پسماند را به تولید برق و سوخت برساند.

تامین ۸۰ تن روازنه آسفالت برای پرکردن چاله‌های سطح شهر اهواز

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: روزانه ۸۰ تن آسفالت برای پرکردن چاله‌های خیابان‌ها و مناطق حفاری شده تامین می‌شود و اولویت ترمیم آسفالت با معابر عمومی است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز در خصوص برنامه های شهرداری اهواز برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار کرد: شهرستان اهواز به ۵۰۰ دستگاه اتوبوس درون شهری برای جابه جایی مسافران نیاز دارد که تا یک سال قبل تنها ۸۰ دستگاه فعال بودند.

وی گفت: طی یکسال اخیر تعداد اتوبوس شهری اهواز به ۲۰۰ دستگاه رسید و در صدد هستیم این رقم تا پایان امسال به ۳۰۰ دستگاه افزایش یابد.

مدفن پسماند اهواز در نزدیکی روستای صفیره با ۱۲۵ هکتار مساحت در ۱۲ کیلومتری شرق اهواز، حدود ۱۰ سال پیش به بهره‌برداری رسید که فصل تابستان در برخی موارد به دلیل دفن نامناسب زباله و شدت گرما دچار آتش سوزی زباله می‌شود و باعث نارضایتی ساکنان روستاهای اطراف آن شده است.

تبدیل زباله به کمپوست در کاهش دفن زباله، افزایش درآمد شهرداری، نگهداری از محیط زیست و ایجاد اشتغال اثر مثبت دارد.