به گزارش ایرنا مهران امیری روز چهارشنبه در جلسه شورای گفت ,گوی دولت و بخش خصوصی افزود: قطع برق واحدهای تولیدی و صنعتی به صورت برنامه ریزی شده و خارج از اختیار استان است و با توجه به افزایش مصارف، تامین انرژی مشترکان خانگی در اولویت قرار دارد.
وی تصریح کرد: اوج مصرف کشور در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ هزار مگاوات بود در حالیکه این رقم تیرماه امسال به با ۶.۵ درصد افزایش به ۷۰ هزار مگاوات رسیده است از طرفی با توجه به اینکه برای تولید هر یک هزار مگاوات بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد ریال هزینه می شود، صرفه جویی و درست مصرف کردن باید در اولویت مردم و مشترکان قرارگیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان یادآور شد: از زمان آغاز فعالیت دولت سیزدهم تا خرداد امسال ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد در حالیکه افزایش ظرفیت طی هشت سال دولت قبل هشت هزار مگاوات بود همچنین افزایش تعداد مشترکان از جمله حدود ۳۰ هزار مشترک جدید در لرستان به میزان مصرف سالانه اضافه می کند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان نیز با اشاره به خودکفایی واحدهای صنعتی این مجموعه در تولید برق گفت: میزان مصرف و تولید برق در شهرک های استان به ترتیب ۱۸ و ۲۵ مگاوات است.
فرزاد محمدی افزود: با توجه به تراز هشت درصدی مثبت این شاخص، مابقی برق تولیدی در شبکه سراسری جاری است و پیشنهاد می شود از قطع برق واحدهای صنعتی استان جلوگیری گردد.