دادرحمن بامری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نسبت به سال گذشته میزان تولید میگو ۳۰ درصد افزایش داشته و همچنین بحث تولید بچهماهی در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۳ درصد افزایش پیدا کرد و از این بچهمیگو، ۸۳ میلیون به استان گلستان و استان هرمزگان صادر و بقیه در اراضی پرورش میگو استان ذخیرهسازی شد.
وی با اشاره به اینکه سواحل بلوچستان قطب پرورش میگوی با کیفیت است، افزود: پرورش میگوی آبشور یکی از ظرفیتهای سرمایهگذاری در شهرستانهای چابهار، کنارک، دشتیاری و زرآباد به شمار میرود که نیاز به توسعه و پیشرفت دارد.
سرپرست اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وضعیت کلی شیلات در بحث آبزیپروری در سالجاری با توجه به نوار ساحلی دارای ظرفیت قابلتوجهی است، بیان کرد: امسال یک هزار و ۶۵ هکتار زیرساختهای لازم در گواتر وجود دارد و با توجه به شرایط آبوهوای سواحل شهرستان دشتیاری بهترین مکان برای پرورش میگو از نوع وانامی است که میتواند ظرفیت مناسبی برای صادرات این آبزی به کشورهای حوزه خلیجفارس باشد.
وی افزود: پایش و نظارت مستمر بهداشتی در مراحل کاشت، داشت و برداشت، فرآوری و بستهبندی در محل پرورش میگو تلاش شده تا باکیفیتترین محصول به بازار مصرف عرضه شود.
بامری ادامه داد: امسال سه مرکز تکثیر میگوی غیرفعال را فعال کردیم که بیش از یکهزار هکتار را می توان به زیرکشت میگو برد و سه هزار تن میگو را میتوان برداشت کرد.
وی گفت: امیدواریم در سالجاری نیز با همت بهرهبرداران میگو سیستان و بلوچستان و همراهی و حمایتهای بخشهای ذیربط شاهد استمرار موفقیت تولید میگو در استان باشیم.
سرپرست اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان تصریج کرد: صنعت میگو، راهکاری مؤثر برای تحقق ۲ هدف راهبردی اشتغالزایی و تامین امنیت غذایی در استان و کشور است.