به گزارش روز جمعه ایرنا، واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در راستای تشدید نظارتهای بهداشتی از قنادیها و کارگاههای شیرینی پزی، کار بازرسی از مراکز تهیه، عرضه و سرو شیرینی را مطابق با دستورالعملها و شیوهنامههای بهداشتی در سطح این شهرستان اجرا کرد.
در این برنامه، قنادیها و شیرینی فروشیهای شهرستان زهک مطابق دستورالعمل مربوطه توسط کارشناس شبکه بهداشت و درمان مورد بازدید قرار گرفتند و آموزشهای لازم جهت رعایت شیوهنامههای بهداشتی و ارتقای سطح آگاهی شاغلان این مراکز ارائه شد.
در همین راستا مقدار ۱۰۰ کیلوگرم شیرینی فاسد و غیر قابل مصرف از قنادیها و کارگاههای شیرینی پزی این شهرستان کشف و جمع آوری شد.