به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقهای خوزستان، علی اصغر خدامرادمنگری روز شنبه با بیان اینکه راه اندازی این دیسپاچینگ نقش موثری در بهبود مدیریت و کنترل شبکه برق ناحیه شمال خوزستان خواهد داشت، ادامه داد: ناحیه شمال خوزستان با دارا بودن ۳۲ پست انتقال و فوق توزیع، ۵۱ خط و پنچ نیروگاه بزرگ و کوچک در تامین برق منطقه و استان نقش مهمی ایفا میکند.
وی بیان کرد: دیسپاچینگ فوق توزیع امور بهرهبرداری شمال خوزستان در حال حاضر با احداث ساختمان، تامین تجهیزات و استقرار نیروی انسانی راهاندازی و در حال کنترل شبکه است.
خدامرادمنگری اضافه کرد: برای کنترل بهتر شبکه برق منطقهای خوزستان چندین دیسپاچینگ دیگر نیز احداث و بر اساس اولویت راه اندازی خواهند شد.
وی گفت: علاوه بر دیسپاچینگ فوق توزیع شمال خوزستان، دیسپاچینگهای جنوبغرب و دیسپاچینگ فوق توزیع خوزستان مسئولیت کنترل شبکه انتقال وفوق توزیع را بر عهده دارند.
به گزارش ایرنا، شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
ظرفیت منصوبه تولید نیروی برق استان خوزستان در بخش انتقال و فوق توزیع برابر با ۱۶ هزار و ۹۴ مگاوات شده است که از این میزان ظرفیت منصوبه در بخش آبی برابر با هشت هزار و ۱۹۴ مگاوات و در بخش حرارتی هفت هزار و ۵۵۸ مگاوات است.
ظرفیت بخش DG (نیروگاههای تولید پراکنده شامل نیروگاههای حرارتی، نیروگاههای آبی و خورشیدی) نیز ۳۴۲ مگاوات است.
دیسپاچینگ در نیروگاههای بزرگ و شبکههای قدرتی مانند نیروگاههای برق مورد استفاده قرار میگیرد و کنترل تمامی بخش ها را در این نیروگاهها اعم از تولید، انتقال و توزیع بر عهده دارد.