به گزارش ایرنا، حجتالاسلام سیدعباس موسوی، یکشنبه در گفتو گو با خبرنگاران، اظهار کرد: نخستین جشنواره نشان نیکوکاری با همت نهادهای حاکمیتیی مرتبط با نیکوکاری، شبکههای ملی نیکوکاری و جمعی از کنشگران اجتماعی برپا شده و موسسهها تا نیمه مرداد ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند نامنویسی کنند.
وی گفت: جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری، با حمایت از تشکلهای مردمی قصد دارد تا حرفهایترین سازمانهای مردمی کشور در حوزههای اجتماعی را شناسایی و به عنوان یک الگوی موفق سازمان مردمی به دیگران معرفی کند.
موسوی با بیان اینکه برگزاری چنین برنامههایی در نقاط مختلف جهان مورد توجه قرار گرفته، عنوان کرد: این جشنواره در سه محور اصلی شامل حمایتی - خدماتی، عمرانی و آبادانی و توسعه زیست بوم احسان و نیکوکاری برگزار میشود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه فارس گفت: ترویج و گسترش کار تخصصی و حرفهای در فعالیتهای نیکوکارانه،معرفی الگوهای برتر حوزه نیکوکاری و تجلیل از تشکلهای خیریه برتر از اهداف نخستین جشنواره ملی نشان نیکوکاری است.
موسوی با بیان اینکه انتخاب برترین تشکلها با تعیین شاخصها از سوی کارگروهی از افراد خبره و با تجربه انجام میشود، افزود: خیریهها، سازمانهای مردمنهاد و تشکلهای خیریه دارای مجوز در سه عرصه ارائه خدمات حمایتی و معیشتی،عمران و آبادانی و توسعه زیستبوم احسان و نیکوکاری فعال هستند می توانند در این برنامه مشارکت داشته باشند.
وی ادامه داد: به برگزیدگان این جشنواره که پس از انجام فرایند داوری در پاییز سال جاری معرفی می شوند نشان نیکوکاری و تسهیلات ویژه اعطا می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس گفت: علاقه مندان با مراجعه به سایت Neshanenikookari.ir با کسب اطلاعات تکمیلی، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
موسوی اظهار داشت:مسئولیتپذیری و مشارکت در حل مشکلات عمومی، یکی از مؤلفههای کلیدی پویایی جوامع است و تشکلهای خیریه مهمترین نهادهایی هستند که به صورت سازمان یافته و منسجم در این زمینه فعالیت می کنند.
وی افزود: برخی مسائل وجود دارد که حل آن عهده دولتها به تنهایی خارج و در دست تشکلهایی است که دغدغه و مسئولیت اجتماعی خود را در آن حوزه تعریف کردهاند و با همکاری مردم علاقه مند و خیران و بدون نیاز به کمک دولت و بخش خصوصی برای رفع این مشکلات اقدام می کنند.