«محمد رضا عباسی» روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: استان بوشهر یکی از قطبهای پرورش و صید میگوی کشور است و مردم استان هم علاقه زیادی به میگو دارند.
وی با اشاره به اشتیاق فراوان مردم استان بوشهر خرید میگو در زمان صید بیان کرد: همه مردم در هنگام خرید میگو باید ضوابط بهداشتی این محصول را بدانند و استفاده کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر بیان کرد: در هنگام خرید میگو به شاخصههایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتنها، چشمها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.
بیشتر بخوانید
صید میگو در استان بوشهر به تاخیر افتاد
مدیرکل شیلات بوشهر: افزایش گرما باعث کاهش صید میگو میشود
تولید ۲ میلیارد لارو میگو در بوشهر آغاز شد
عباسی گفت: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی سیر، سینه و دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.
وی اظهار کرد: پاها، پوسته و آنتنهای میگوی سالم باید سفت و محکم باشد و اگر آنتنها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگو است.
عباسی اضافه کرد: چشمهای میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن اینکه بوی جلبکهای دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.
وی بیان کرد: سیاه شدگی گوشت دم، سرو سینه، تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانههایی از فاسد بودن میگو است.
صید میگو در استان بوشهر از فردا 16 مردادماه آغاز خواهد شد.