یاسوج -ایرنا- آیین بزرگداشت روز خبرنگار در کهگیلویه و بویراحمد امروز هم به روال گذشته انجام شد اما آن چیزی که بیشتر از همه جلب توجه کرد مطالباتی بود که در سال های پیش همزمان با چنین روزی مطرح می شد اما این مشکلات همچنان به قوت خود باقی است.

به گزارش ایرنا، نیمه تمام ماندن طرح خانه مطبوعات کهگیلویه و بویراحمد، ساماندهی نشدن خبرنگاران،نداشتن امنیت شغلی و مشکلات مسکن از جمله درد دل های خبرنگاران این استان است که امسال هم همچون سال های گذشته در آیین بزرگداشت روز حبرنگار مطرح کردند.

نیمه تمام ماندن ساختمان خانه مطبوعات

خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: ناتمام ماندن طرح خانه مطبوعات کهگیلویه وبویراحمد پس از چند سال انتظار از مهمترین سوالات اهالی رسانه از مسوولان در استان است.

ابراهیم عزیزی تاکید کرد: اهالی رسانه مانند صنف های دیگر جایگاهی برای تبادل نظر و همفکری نیاز دارند اما خبرنگاران کهگیلویه وبویراحمد از داشتن چنین زیرساختی محروم هستند.

وی بیان کرد: اقدام به راه اندازی سایت های خبری پیش از آموزش های تخصصی از دیگر چالش های حوزه خبر در استان است.

عزیزی تاکید کرد: آموزش های تخصصی برای متقاضیان راه اندازی پایگاه های خبری باید پیش از اخذ مجوز سایت های خبری ارائه شود.

وقتی کمیت جای کیفیت را می گیرد

خبرنگار پایگاه خبری بویرنیوز تاکید کرد: تکیه شدن بر کمیت در رتبه بندی پایگاه های خبری به جای کیفیت از چالش های حوزه خبر است که باید به آن توجه شود.

محمود سپهر افزود: گاهی تولید یک گزارش خبری با کیفیت ساعت ها از خبرنگار وقت می گیرد در حالی که اگر قرار باشد مطالب دریافتی ارسال شود می توان در مدت زمانی کوتاه چندین خبر تولید و منتشر کرد.

وی با اشاره به اینکه همه طرح های عمرانی پیوست فرهنگی دارند تاکید کرد: از این اعتبارات می توان برای حمایت از خبرنگاران استفاده کرد.

سپهر با یادآوری وضعیت سخت معیشتی خبرنگاران کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: حمایت از آنان با استفاده از تسهیلات بانکی موضوعی است که ضرورت دارد مسئولان به آن توجه کنند.

توجه به خبرنگاران محدود به روز خبرنگار نشود

رییس خانه مطبوعات کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست با بیان اینکه خبرنگاران استان زبان گویای شهروندان این دیار در موضوعات مهمی چون سد خرسان،سد آبریز،زنان گوجه چین و راه های ارتباطی ناهموار بوده اند گفت: توجه به اهالی رسانه در استان تنها محدود به روز خبرنگار است.

سید داوود موسوی نژاد با اشاره به تجربیات تلخ خبرنگاران کهگیلویه وبویراحمد از بی مهری های ناشی از اختلافات حزبی افزود: این قشر که به صورت شبانه روزی در سنگر اطلاع رسانی در حال فعالیت هستند نیازمند تکریم هستند.

پاسخ به برخی ابهامات

مدیرکل ارشاد فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد گفت: اخذ مجوز پایگاه های به صورت برخط از طریق درخواست از سایت جامع رسانه های کشور صورت می گیرد و استان دخالتی در این خصوص ندارد.

امین درخشان افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته یک دوره آموزشی با حضور استاد اعزامی از تهران برای خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.

وی با اشاره به نقش مطالبه گری خبرنگاران که چند مورد آن سال گذشته تاکنون منجر به تحقق درخواست های مردم شده است تصریح کرد: مسیر توسعه بدون فعالیت این قشر زحمتکش امکان پذیر نیست.

در پایان این آیین خبرنگاران کهگیلویه وبویراحمد حضور کمرنگ مسوولان استان در آیین روز خبرنگار را نشانه بی توجهی آنان به این قشر دانستند.

سخنان امروز سید علی احمد زاده،استانداز کهگیلویه وبویراحمد که متناسب با موضوعات روز مصوبه دنای شمالی و جابه جایی مدیران در دولت جدید بود اما در آن هیچ اشاره ای به هفدهم مرداد و روزخبرنگار نشد سبب نگرانی اهالی رسانه و مجری برنامه امروز هم شد.

خبرنگاران گفتند: انتظار داشتیم مقام اجرایی استان امروزه به پاسداشت روز خبرنگار تا پایان و در آیین تجلیل می ماند و پاسخگوی انتظارات و مطالبات این قشر می شد.