بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: سند نقشه مهندسی فرهنگی، یک مدل برنامه‌ریزی مسئله‌محور و نقطه‌زن است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی جواد قناعت روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور در سال ۱۳۹۲ تصویب شد و ۱۳ هدف کلان دارد.

وی افزود: فعالیت‌های دولت سیزدهم در حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی از جمله توجه به نهاد خانواده و جمعیت، توجه به هویت ایرانی اسلامی و پاسداست زبان فارسی در قالب همین سند نقشه مهندسی کشور بوده است.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه سند نقشه مهندسی فرهنگی در دولت سیزدهم حالت اجرایی پیدا کرد، گفت: ما شاهد اقدامات تحولی و زیربنایی در دولت سیزدهم بودیم و این نقشه یک مدل کار تشکیلاتی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی است که ما در کار تشکیلاتی و هم‌افزایی ضعف داریم.

قناعت ادامه داد: در دولت سیزدهم ریل‌گذاری برای توسعه استان در حوزه سخت‌افزاری و اقتصادی داشتیم به عنوان مثال همین راه آهن که مطالبه دهه ۴۰ مردم استان بود اکنون در دست اجراست.

وی بیان کرد: انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی و همچنین انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان نیز از دیگر پروژه‌هایی است که در دولت سیزدهم آغاز شده و در دست انجام است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ریل‌گذاری در حوزه فرهنگی را شاهد نبودیم و سند نقشه مهندسی فرهنگی در حقیقت ریل‌ گذاری حرکت عمومی جامعه به سمت ارزش‌ها و مبانی نظام و انقلاب است، تصریح کرد: در این سند برای دستگاه‌های اجرایی مربوطه شرح وظایف و نقشی تعریف شده و موظفند برنامه و کارهای خود را بر اساس این سند انجام دهند.

قناعت به اهمیت تبلیغاتی محیطی و رعایت زبان فارسی اشاره کرد و افزود: بیشترین انتقال مفاهیم به شهروندان از حوزه بصری بوده پس مهم است که از طریق تبلیغات محیطی چه خوراک فکری روحی به مردم داده می‌شود.

وی با بیان اینکه دستورالعمل و ضوابط تبلیغات محیطی مصوب بهمن ۱۳۸۸ مجدد باید به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود، یادآور شد: نصب دیوارنگاره‌ها هم پیشنهاد خوبی است چون خلأ آن در استان ولایتمدار و انقلابی خراسان جنوبی به چشم می‌خورد لذا کمیته‌های چندگانه با حضور شهرداری و دستگاه‌های مرتبط تشکیل شود تا این مهم در سطح شهر محقق و اجرایی شود.