مهاباد- ایرنا- معاون فنی اداره جهاد کشاورزی مهاباد گفت: سالانه حدود ۱۸ هزار تُن فرآورده دامی شامل گوشت قرمز و شیر از جمعیت دامی این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

رسول سعیدیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان سالانه حدود ۲ هزار و ۳۵۰ تن گوشت قرمز در سطح شهرستان تولید شده که از این حیث در جایگاه سوم استانی قرار داریم.

وی اضافه کرد: همچنین سالانه ۱۵ هزار و ۷۰۰ تن شیر در این شهرستان تولید شده که از این حیث نیز در رتبه چهارم استانی هستیم.

معاون فنی اداره جهاد کشاورزی مهاباد بیان کرد: هم اکنون ۲ مرکز جمع آوری شیر در شهرستان وجود دارد و در بخش فرآوری نیز یک واحد تولیدی فعال است.

سعیدیان با بیان اینکه این شهرستان دارای حدود ۲۸۰ هزار راس دام سبک و ۲۴ هزار راس سنگین است، اضافه کرد: مهاباد یکی از مهمترین قطب های تولیدات دامی در جنوب استان است.

این شهرستان در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.