کرمانشاه – ایرنا - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه ضمن تاکید بر افزایش نظارت بر خدمات بین‌راهی در ایام اربعین، گفت: در این ایام بیش از ۱۲۰ غرفه عرضه محصولات صنایع‌دستی از کنگاور تا قصرشیرین در مسیر تردد زوار اربعین برپا می‌شود.

به‌گزارش روز پنج‌شنبه ایرنا، داریوش فرمانی در جلسه هماهنگی کمیته اربعین اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه گفت: پیاده‌روی اربعین یکی از ظرفیت‌های بی‌نظیر است که کرمانشاه به شکل مناسب و گسترده معرفی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، افزود: ارائه خدمات مناسب به زائران عتبات عالیات در این ایام باید به بهترین شکل و در بالاترین سطح انجام شود تا خاطره ماندگاری از کرمانشاه در ذهن مردم شکل بگیرد.

او با بیان اینکه بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال حجم بیشتری از مسافر مرز خسروی را برای تردد به عراق انتخاب می‌کنند، تصریح کرد: همچنین همه افرادی که از مرز مهران تردد می‌کنند از استان کرمانشاه عبور می‌کنند.

فرمانی بیان کرد: در این ایام نظارت بر سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه‌های بین‌راهی به عنوان یکی از ماموریت‌های ویژه این اداره‌کل به شکل منظم در دستور کار قرار دارد و تیم‌های نظارتی ما روزانه مجموعه‌های فعال در مسیر را کنترل می‌کنند.

او ادامه داد: بخش مهمی از مایع دستشویی مورد نیاز این سرویس‌های بهداشتی توسط اداره‌کل تهیه شده که در این ایام توزیع می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، تصریح کرد: همچنین یکی دیگر از ماموریت‌های ما برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی است که برای برپایی بیش از ۱۲۰ غرفه در شهرهای مسیر تردد زوار اربعین در مسیر برگشت برپا می‌شود.

او افزود: یکی از اقدامات ما فراهم کردن شرایط اسکان برای زوار اربعین است که با توجه به طولانی بودن مسیر و خستگی زوار برای بالا رفتن ایمنی سفر حداقل یک شب در استان اقامت داشته باشند.

فرمانی گفت: علاوه بر آمادگی ۱۰۰ در صدی مراکز اقامتی زیر نظر اداره‌کل، استفاده از ظرفیت مراکز اقامتی مدارس نیز پیش‌بینی شده است.

او افزود: همچنین پویش هر خانه یک موکب و سامانه امداد زائر نیز در این ایام به شکل شبانه روزی فعال است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه تاکید کرد: در کنار این خدمات مساله تبلیغات گردشگری و معرفی استان نیز در طول مسیر در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایرنا، مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.

خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.