شهردار باشت گفت: اجرای کامل این طرح از میزان آبگرفتگی معابر در فصل بارندگی کاسته خواهد شد.
سید رضا حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح احداث کانال دفع آبهای سطحی این شهر با هدف جلوگیری از تجمع آبهای سطحی، هدایت و دفع آبهای سطحی برای نخسیتن بار در دولت سیزدهم( اوایل سال ۱۴۰۲) در این شهرستان اجرا شد.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی فاز دوم طرح کانال های دفع آبهای سطحی شهر باشت به طول ۸۰۰ متر هم اکنون آغاز شده است.
حسینی ابراز کرد: با تکمیل این طرح، کانالهای دفع آبهای سطحی شهر باشت بصورت گریتینگ(صفحات مشبک) سر پوشیده خواهد شد.
وی ادامه داد: مرکز شهر باشت به دلیل عرض کم خیابان فاقد فضای سبز بوده که به منظور بهره گیری از سطح کانال ها پس از درپوش کردن آن با گریتینگ تعدادی گلدان با گل، گیاه و درختان بوته ای بر روی آنها قرار داده خواهد شد.
شهردار باشت گفت: این عملیات با هدف هدایت آبهای سطحی مسیر و جلوگیری از تجمع نزولات آسمانی به طول ۲ کیلومتر در چند مسیر در قالب ۲ فاز در دستور کار شهرداری باشت قرار گرفت که این طرح از چهارراه کتاب تا ورودی این شهر (ابتدای جاده روستای تل مویزی) اجرا خواهد شد.
وی اظهار کرد: هدایت و دفع آبهای سطحی همواره یکی از دغدغه های مهم مردم شهر باشت بوده و شهرداری در جهت بهبود آن به خوبی گام برداشته است.
حسینی هدف از اجرای این طرح عملیاتی را دفع و هدایت آبهای سطحی در زمان بارندگی، کاهش خطرات احتمالی، کنترل سیلاب و ارتقا سطح کیفی و ایمنی معابر ، حفظ بهداشت محیط زیست، رفاه و آسایش شهروندان و توسعه زیرساختهای شهری اعلام کرد و گفت: برای شتاب بخشی این طرح عمرانی می طلبد اداره اب و فاضلاب با این اداره همکاری لازم را داشته باشد.
وی تصریح کرد: ارتفاع این طرح عمران شهری بیش از ۱.۲ متر می باشد و فاز نخست این طرح با اعتبار بیش از ۸۰ میلیارد ریال بطول یکهزار متر مربع اجرا شده است.
شهرستان ۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.