به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد عباسی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در این مراسم با اشاره به اهمیت توجه به آسیبهای فضای مجازی، بیان کرد: یکی از ویژگیهای شبکههای اجتماعی از بین رفتن مرزهای فرهنگی است و این گشایش های فرهنگی همراه با آسیبهای جدی است که باید مدیریت شود.
وی خاطرنشان کرد: شیوع بیماری کرونا و پناه بردن مردم و به خصوص دانشآموزان به فضای مجازی، اهمیت توجه به موضوع فضای مجازی را بیش از گذشته کرده است.
عباسی با تاکید بر تلاش شبانه روزی دشمنان بر تغییر فرهنگ دینی مردم، یادآور شد: تجمیع استعدادها و فهم درست از موضوع آسیبها، دو ویژگی بارز مرکز منادا است.
امین لادن مسوول دبیرخانه مرکز نوآوری اجتماعی دیجیتال ایران نیز در این مراسم بیان کرد: سال گذشته بیش از ۷۰ دقیقه انیشمین توسط منادا تهیه و ۴ هزار کانال در فضای مجازی راهاندازی شد.
وی بیان کرد: رویداد کتاب سفید بزرگترین رویداد کتاب اولیها در کشور بود که سال گذشته توسط مرکز منادا طرحریزی و اجرا شد.
وی عنوان کرد: سال گذشته در قالب جشنواره تولید محتوای دیجیتال ۴۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که امروز از افراد برگزیده آن جشنواره تجلیل میشود.
لادن ادامه داد: جمع سپاری حل مشکلات اجتماعی و راهاندازی سامانه آنلاین مشاوره کودکان و نوجوانان از طرحهای پیش روی مرکز منادا است.
مسوول دبیرخانه مرکز نوآوری اجتماعی دیجیتال ایران با بیان اینکه تلاش میشود امسال ۱۰ مرکز در ۱۰ استان کشور راهاندازی شود، گفت: ورود جدی و اساسی به موضوع آسیبهای اجتماعی نوپدید مهمترین هدف مرکز نوآوری اجتماعی دیجیتال ایران«منادا» در کشور است.
معاون فرهنگی و اجتماعی استانداری قم نیز بیان کرد: مرکز منادا بعنوان یک ظرفیت مهم برای تولید و نشر محتواهای فرهنگی در فضای مجازی یکی از عرصههای مهم در جهاد تبیین است.
حجتالاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم ادامه داد: مرکز نوآوری اجتماعی دیجیتال ایران«منادا» در تلاش است تا هجمههای فرهنگی علیه دین را به سود جریان دینی مدیریت و خنثی کند.