به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا از "واشنگتن پست", تظاهرکنندگان در حالی که هریس برای حدود ۱۵ هزار نفر در شهر گلندیل در آریزونا، سخنرانی می کرد، فریاد زدند: "فلسطین را آزاد کنید. "
آریزونا یکی از ایالت های مهم است که هریس امیدوار به پیروزی بر دونالد ترامپ رقیب جمهوریخواه خود در آن است.
هریس در حالی که سخنرانی خود را برای خطاب مستقیم به معترضان متوقف کرد، گفت: "من به صراحت گفته ام: اکنون زمان دستیابی به توافق آتش بس و آزادی گروگان ها است. "
هریس همچنین به معترضان گفت: من و جو بایدن رئیسجمهور آمریکا شبانهروز کار میکنیم تا توافق آتشبس را بدست آوریم و گروگانها را آزاد کنیم. من به صدای شما احترام می گذارم، اما ما اینجا هستیم تا در مورد رقابت انتخاباتی در سال ۲۰۲۴ صحبت کنیم.
به گزارش ایرنا، پیش از این، کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴، توسط معترضان در تظاهراتی در میشیگان به دلیل ادامه حمایت واشنگتن از اسرائیل مورد انتقاد قرار گرفت.
نشریه «نیوزویک» با اشاره به تاثیرگذاری گروههای حامی فلسطین در نتایج انتخابات آمریکا و تلاش «جنبش ملی غیرمتعهد» این کشور در اعمال فشار به دولت برای آتشبس فوری و دائمی در غزه، نوشت که این گروهها همزمان با داغ شدن کمپین هریس-والز خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم اسرائیل از سوی نامزد دموکراتها شدند.
چند نفر از مقامات عالی رتبه «جنبش ملی غیرمتعهد» آمریکا و گروههای حامی فلسطین در این کشور، روز (چهارشنبه) با کامالا هریس معاون رئیس جمهوری و تیم والز فرماندار ایالت مینه سوتا که به تازگی به عنوان یار انتخاباتی هریس معرفی شده است، ملاقات کردند.
با این حال مشاور امنیت ملی کامالا هریس، نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا و معاون جو بایدن رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که وی از توقف انتقال تسلیحات به اسرائیل در بحبوحه جنگ با غزه حمایت نمی کند.
فیل گوردون در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: «هریس از تحریم تسلیحاتی اسرائیل حمایت نمیکند.»
وی افزود که هریس همیشه متعهد به حفاظت از اسرائیل خواهد بود.
این بیانیه در بحبوحه درخواست ها برای شفافیت موضع هریس در مورد حمایت آمریکا از جنگ مرگبار غزه منتشر می شود. هریس شخصاً در مورد انتقال تسلیحات آمریکا به اسرائیل که برای کشتن غیرنظامیان استفاده می شود، اظهار نظر نکرده است.
دولت آمریکا از آغاز جنگ ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به پشتیبانی و حمایت همه جانبه تسلیحاتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی از این رژیم اقدام کرده است. در همین راستا، تاکنون محموله های سلاح زیادی از جمله بمب های سنگین چند طنی وارد سرزمین های اشغالی شده و در حملات به مناطق مسکونی نوار غزه استفاده شده است. در اثر ریخته شدن این بمب ها روی نوار غزه، هزاران شهروند فلسطینی شهید یا زخمی شده اند.
در همین زمینه، اردیبهشت سالجاری وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) بطور علنی اعلام کرد که از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ برابر با ۱۵ مهر ۱۴۰۲ تاکنون بیش از ۵۰ هزار گلوله توپ ۱۵۵ میلی متری M۷۹۵ به سرزمین های اشغالی فلسطین ارسال کرده است. این گلولههای بزرگ در واحدهای توپخانه «هویتزر» استفاده میشوند.
وزارت دفاع آمریکا همچنین گفته بود در طی این مدت، ۳۰ هزار چاشنی M۴ برای هویتزر و همچنین هزاران گلوله توپ و گلوله تانک تحویل رژیم صهیونیستی داده است.
نتانیاهو سوم تیرماه با اعلام مخالفت مجدد خود با توقف جنگ علیه نوار غزه، خواستار دریافت سلاح بیشتری از آمریکا برای تداوم قتل عام و نسل کشی در منطقه شده بود. او در جلسه کابینه خود با انتقاد از آنچه آن را کُندی کمک تسلیحاتی آمریکا به رژیم صهیونیستی خوانده بود، گفته بود که از حدود چهار ماه قبل ارسال تسلیحات از آمریکا به تل آویو کاهش قابل توجهی یافته است.