محمدهادی طهرانیمقدم روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با هدف دانش افزایش و تبادل تجارب و آشنایی فعالان صنعت گردشگری سیستان و بلوچستان با شیوه های نوین مدیریت و جذب گردشگری در بومگردی ها؛ این کارگاه برنامه ریزی شده است.
وی افزود: این کارگاه ۲ روزه به صورت تئوری و عملی در حوزه سیستان ویژه شهرستان های زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در هتل آرام در تاریخهای ۲۷ و ۲۸ مرداد ماه به مدت ۱۶ساعت در ۲نوبت صبح و عصر برگزار می شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین نظیر این کارگاه به مدت ۲ روز در هتل لاله شهرستان چابهار در تاریخ های ۲۹ و۳۰ مردادماه در ۲ نوبت صبح و عصر به صورت تئوری و عملی و در مجموع ۱۶ ساعت، توسط استاد اکبر رضوانیان مدیرعامل مجموعه بوم گردی و خلاق خونه نقلی کاشان، مدرس دانشگاه، مجری و برگزار کننده دوره های تخصصی بوم گردی و گردشگری کشور برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این کارگاه، تاکید بر هویت های بومی در خانه های بوم گردی استان، آشنایی بیشتر خانه های بوم گردی با داشته های خود و آشنایی فعالان این عرصه در خصوص توانمندی های خانوادگی (نیروی انسانی)، معماری، جاذبه ها، خوراک، هنرهای بومی و آداب و رسوم پیرامون خود است تا بتوانند با شبکه سازی، معرفی و اطلاع رسانی در جهت بهبود معیشت و کسب و کار خود و افزایش کیفیت خدمات به گردشگران انجام وظیفه کنند.
طهرانی مقدم تاکید کرد: سر فصل های کارگاه آموزشی در چهار بخش در هر منطقه شامل کلیت مدیریت خانه های بوم گردی، شناخت خانه های بوم گردی، بازاریابی و تبلیغات، آشنایی با تنوع اقلیمی و معماری و پذیرایی و منابع انسانی مدیریت تعیین شده است.
وی با بیان اینکه ثبت نام در این کارگاه آموزشی برای تمامی تأسیسات گردشگری رایگان است، گفت: برای شرکت کنندگان گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.