به گزارش ایرنا، بهادر کرمی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: هم اکنون ۴۰ کد رشته کارشناسی، ۵۴ رشته کارشناسی ارشد و ۲۴ کد رشته دکترا در این دانشگاه وجود دارد.
وی افزود: در این مدت هشت پروژه نیمه تمام دانشگاه به اتمام رسید که شامل پروژه های ورزشی سالن چندمنظوره، اداره تربیت بدنی دانشگاه، سردر دانشگاه، سلف سرویس دانشکده نفت گچساران، بخشی از پروزه دانشکده صنعت و معدن چرام، مقبره شهید گمنام و موارد دیگر بودند.
رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به در دست احداث بودن سه پروژه جدید، تصریح کرد: عملیات اجرایی ۲ پروژه خوابگاهی (در مجموع دارای ۷۰ واحد) که در سفر دوم ریاست جمهوری مصوب شده بود آغاز شده با اینکه تاکنون اعتباری به آنها تخصیص نیافته است.
کرمی عنوان کرد: عملیات اجرایی هتل ۶ طبقه برای اسکان مهمانان، برگزاری جلسات، سمینارها و مهمان ها، با هدف درآمدزایی برای دانشگاه یاسوج آغاز شده و پیشرفت فیزیکی بیش از ۳۰ درصد دارد. این هتل۴۰ سوئیت دارد و از محل مولدسازی در حال ساخت است.
وی تاکید کرد: مجوز جایگزینی ساختمان مرکزی دانشگاه هم اخذ شده و به زودی کلنگ زنی خواهد شد.
رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: همچنین تجهیز و کامل کردن دستگاه های هایتک آزمایشگاه مرکزی دانشگاه انجام گرفت.
کرمی بیان کرد: بودجه دانشگاه نسبت به زمانی که دانشگاه را در دست گرفتم بیش از ۲ برابر شد. در سفر های اول و دوم رئیس جمور مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال و ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار گرفتیم.
کرمی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ ، سه درصد بودجه دانشگاه و در سال ۱۴۰۳ ، پنج درصد بودجه به بخش فرهنگی اختصاص یافته است و بودجه فرهنگی ۶۰۰ برابر افزایش یافت.
وی عنوان کرد: ۱۴۵ نفر از کشور عمان و عراق در مقاطع ارشد و دکتری در دانشگاه یاسوج مشغول به تحصیل هستند و به دلیل محدودیت اسکان در پذیرش دانشجوی بیشتر مشکل داریم.
رئیس دانشگاه یاسوج تاکید کرد: هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ۲۴ تا ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه یاسوج برگزار میشود.
کرمی ابراز کرد: این نشست به میزبانی دانشگاه یاسوج و با همکاری سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامهریزی شده است.
رئیس دانشگاه یاسوج همچنین گفت: در این نشست تمام برنامه و راهکارهایی که برای بازگشایی هر چه بهتر دانشگاهها در سال تحصیلی (۱۴۰۴_۱۴۰۳) برنامهریزی و مورد تصویب قرار خواهد گرفت و امیدواریم میزبان سربلندی باشیم و در این نشست به اهداف مدنظر برسیم.
جایگاه دانشگاه یاسوج در رنکینگها (رتبه بندی ها) بسیار خوب است به گونه ای که در بین دانشگاه های جامع سراسر کشور هفتمین دانشگاه در حوزه آموزش است.در تایمز نیز ۶۰ دانشگاه حضور دارند که این دانشگاه رتبه هفدهم را داراست.
ساخت سد ماندگان اقلیم منطقه دنا را تغییر می دهد
رئیس دانشگاه یاسوج در بخش دیگری از سخنان خود گفت: گزارشی جامع از خطرات احتمالی واگذاری دنای شمالی و احداث سد ماندگان در این منطقه توسط جمعی از اساتید دانشگاه یاسوج احصا و مشخص شد که ساخت سد ماندگان در اقلیم منطقه دنا به خصوص سی سخت و یاسوج تاثیر منفی دارد و اقلیم این منطقه را تغییر می دهد.
وی بیان کرد: براساس مصوبه هفته پیش شورای تامین استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به اعتراضات گسترده مردمی ، فعالان و دوستداران محیط زیست و تشکل های مختلف مردمی ،خطراتی که دنا را تهدید می کند احصا شود و یک بررسی همه جانبه با رویکرد حفظ و صیانت از میراث ارزشمند صورت گیرد.
او گفت: بر اساس تصمیم شورای تامین استان مقرر شد که کمیته ای متشکل از اساتید برجسته و آگاه به مسائل محیط زیستی برای بررسی همه جوانب مصوبه جنجالی دنای شمالی در دانشگاه یاسوج تشکیل شود.
کرمی در خصوص جوانب احداث این سد در دنای شمالی، گفت: مشکلاتی که زدن سد ماندگان برای اقلیم این استان ایجاد می کند، توسط اساتید برجسته این دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: قرار است مطالب احصا شده، از سوی استانداری استان به سازمان محیط زیست کشور و استانداری استان اصفهان ارسال شود.
رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: آن چیزی که باید استان کهگیلویه و بویراحمد روی آن حساسیت داشته باشد زدن سد ماندگان است زیرا بدون تردید در اقلیم منطقه دنا به خصوص سی سخت و یاسوج تاثیر دارد.
کرمی ادامه داد: بنابراین جمع بندی استان در خصوص خطرات احتمالی احداث سد به سازمان محیط زیست کشور ارسال می شود تا مانع زدن این سد بشویم.
وی تاکید کرد: ساخت این سد در ابتدای کار است و باید با حرف های واقعی و سنجیده و به دور از تشویش مانع از احداث آن شویم.