سرهنگ علی اکبر مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: دایره های مددکاری کلانتری های جزیره قشم همواره با بهره گیری از مشاوران و مددکاران اهتمام جدی برای ختم شدن پرونده ها به صلح و سازش دارند.
وی با اشاره به اینکه در مدت یادشده ۲۰۰ پرونده در دایره مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح این شهرستان مرزی مورد رسیدگی قرار گرفت افزود: این پرونده ها بیشتر شامل اختلافات همسران، همسایه ها، اختلافات ملکی و نظایر آن بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان قشم با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتری های این جزیره انجام گرفته است، گفت: این خدمات تحت عنوان آموزش همگانی و مشارکت ها انجام شده و از سیاست های اصلی پلیس و فراجا به شمار می رود.
سرهنگ مرادی توضیح داد: تغییرات عمیق فرهنگی، تغییر و پیچیدگی شرایط زندگی و شناخت و دسترسی نداشتن افراد به تجارب و مهارت های سازگاری روانی و اجتماعی با این تغییرات باعث شده تا مجموعه پلیس قشم ارایه خدمات مشاوره تخصصی در زمینه مسایل مختلف زندگی را در راس وظایف علمی و فرهنگی خود قرار دهد.
وی قشم را از امن ترین شهرستان های مرزی کشور عنوان کرد که شرایط مطلوب و خوبی دارد و از سوی دیگر جرایم خشن به ندرت در آن مشاهده می شود.
فرمانده انتظامی شهرستان قشم اضافه کرد: مراکز مشاوره کلانتریهای سطح این جزیره همه روزه آماده ارایه خدمات مشاورهای رایگان و ایجاد رابطه نزدیک و صمیمی همراه با اعتماد بین مردم و پلیس، شناسایی ریشهها و زمینههای بروز رفتارهای ناهنجار و بزهکارانه به قشموندان هستند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.