عبدالرضا پازوکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: دکتر ظفرقندی سوابق درخشانی در جنگ دارند به عنوان یکی از اساتید برجسته جراحی کشور به خصوص عروق که بخشی از پیشرفت های کشور به واسطه ایشان و رشته جراحی عروق است ، مطرح هستند.
وی اظهارداشت: دکتر ظفرقندی مسوولیت های اجرایی خوبی در دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی دارند در طول تصدی مسوولیت فراجناحی عمل کردند و فردی هستند که تصمیمات معقولانه و با اشراف در حوزه علمی و پژوهشی و درمانی دارند و امیدواریم دوران سازندگی و بالندگی خوبی در حوزه سلامت داشته باشد.
وی ادامه داد: انتظار می رود دکتر ظفرقندی در صورت تصدی وزارت بهداشت ارزیابی مناسبی از شرایط کشور به خصوص حوزه نظام سلامت داشته باشد.
وی افزود: دکتر ظفرقندی از دوستان ماست و در عملیات های جنگ حضور می یافت.
به گزارش ایرنا ، محمدرضا ظفرقندی زاده ۱۳۳۷ در تهران که از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، یک پزشک و سیاستمدار است که از ۳ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در اوج همهگیری کووید ۱۹ رئیس سازمان نظام پزشکی ایران بود.
وی فوق تخصص جراحی عروق و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛ وی اکنون دبیر کلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران را بر عهده دارد.
ظفرقندی در شهر تهران متولد و بزرگ شده محله سرچشمه است. دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدرسه علوی به آموختن پرداخت و در سال تحصیلی ۱۳۵۴-۱۳۵۵ فارغالتحصیل شد. پس از آن به دبیرستان مفید رفت تا به امر معلمی بپردازد. وی همزمان با معلمی در سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول و ادامه تحصیل داد.
وی برای کمک به مصدومان جنگ به عنوان جراح داوطلب به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام شد. پس از بازگشت از جنگ و اتمام دوره دستیاری جراحی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۶۸ به درجه استادیاری نائل و سپس در سال ۱۳۷۰ دوره فلوشیپ جراحی عروق و تروما را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز کرد، رشتهای که ثمره آن راهاندازی بخش جراحی عروق در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.
ظفرقندی در سال ۱۳۷۴، موفق به راهاندازی مرکز تحقیقات تروما در بیمارستان سینا شد و در سال ۱۳۸۳ به درجه استاد تمامی دانشگاه نائل شد.