قصرشیرین - ایرنا - وزیر کشور امروز دوشنبه با سفر به شهرستان قصرشیرین در غرب کرمانشاه وضعیت زیرساخت‌ها و تردد زائران اربعین حسینی را در مرز خسروی بررسی کرد و در ادامه با حضور در منذریه (طرف عراقی مرز خسروی) اقدام های زیرساختی دولت عراق برای توسعه این مرز و تسهیل در رفت و آمد زوار را از نزدیک ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد وحیدی در جریان این سرکشی که اعضای ستاد اربعین استان کرمانشاه نیز حضور داشتند با جمعی از زائران اربعین حسین گفت و گو کرد و از آنان درباره شرایط مرز بین المللی خسروی و میزان رضایت مندی از خدمات ارائه شده در مرز سوال کرد.

مرز بین المللی خسروی در استان کرمانشاه قدیمی‌ترین و نزدیک‌ترین مسیر به عتبات عالیات است که از قدیم به عنوان دروازه کربلا معروف بوده و اکنون به واسطه گرمای مرداد ماه سه تا هفت درجه از مرزهای جنوبی خنک‌تر است و با تلاش مستمر طی یکی ۲ سال اخیر با ۲۰ هزار متر مربع سایبان در ۲ طرف مرز امکان یک تردد مناسب‌تر را ایجاد کرده است.

همچنین وجود ۲۶۰ هکتار پارکینگ، سامانه حمل و نقل از قصرشیرین تا بغداد، حدود ۳۰۰ موکب با امکانات مختلف اسکان و پذیرایی در همین مسیر از دیگر مزیت های مرز خسروی است.

به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.

خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می‌کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می‌رسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف می‌شوند.

برچسب‌ها