به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل رفیعی روز سهشنبه در جلسه سازمان های مردم نهاد استان، افزود: تشکلها و سازمان های مردم نهاد با نیت الهی و نوعدوستی خود بی تردید بار بسیار بزرگی را از دوش دولت برمی دارند و از افتخارات ایران اسلامی داشتن انسانهایی است که نسبت به مشکلات دیگران دغدغه مند هستند.
رفیعی با بیان اینکه هیچ دولتی به تنهایی قادر به رفع مشکلات مردم نیست، تاکید کرد: در این راستا حجم بسیار زیادی از فعالیت ها در تشکلهای مردم نهاد در کشور انجام می شود که بی نظیر است.
وی، افزایش امید و سرمایه اجتماعی، کاستن از محرومیتها، حرکت به سمت فقر زدایی و ارتقای جامعه را کارکرد بسیار با ارزش تشکل ها بیان کرد.
رفیعی با اشاره به ۲۲ مردادماه روز گرامیداشت تشکلهای مردم نهاد، خاطرنشان کرد: مناسب ها بهانهای برای قدردانی از فعالیت های انجام شده است.
وی با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات سمن ها، تصریح کرد: قدمهای خوبی برای رفع مشکلات سازمان های مردم نهاد استان استان برداشته شده است، اگرچه با مطلوب فاصله دارد.
رفیعی گفت: در تصمیمات استان در هر موضوعی فعالان میدانی آن موضوع دعوت میشوند و در کنار دستگاه متولی و صاحبنظران بسته های کاملی ارایه میشود تا سیاست گذاران از آن بهره مند شوند.
وی، وجود تشکل ها را سیاست و مبنای نظام مردم سالار بیان کرد و افزود: بحث مردمی سازی به طور ویژه مورد تاکید دولت سیزدهم بود و در دولت چهاردهم هم از این ظرفیت به یقین استفاده خواهد شد چراکه این موضوع راهبرد جدی است.
رفیعی تسهیلگری را مهمترین وظیفه مسوولان برای تشکلها بیان کرد و اظهار داشت: فراهم کردن زمینه فعالیت تشکلها در چهارچوب مقررات از وظایف دستگاه های متولی است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری زنجان نیز در این جلسه، گفت: با غربالگری های انجام شده در زمان حاضر ۱۹۰ سازمان مردم نهاد در استان دارای پرونده و فعال است.
قهرمانی افزود: این تشکل ها مجوز فعالیت خود را از چهار دستگاه استانداری، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان دریافت کرده اند و موسسات فعال دیگری نیز داریم که از دیگر نهادها همچون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیته امداد مجوز دریافت کردهاند.
وی اظهار داشت: سال گذشته ۹ سازمان مردمنهاد در استان مجوز دریافت کردند و هم اکنون نیز ۱۶ سمن در استان در حال دریافت مجوز هستند.