همدان-ایرنا- مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس همدان گفت: امسال در پنج نقطه از استان شامل استانداری همدان، بیمارستان بعثت همدان، پارک بنفشه کوی خاتم، شهرک مدنی و شهر شاهنجرین در شهرستان درگزین میزبان شهدای گمنام دوران دفاع مقدس است.

به گزارش ایرنا، سرهنگ هادی آزادی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با ارائه گزارشی در خصوص تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در سال جاری اظهار کرد: بیش از ۲۳ درخواست برای استقبال، تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام در استان به اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان همدان ارسال شد.

وی توضیح داد: پس از بررسی میدانی تمامی نقاط یاد شده و مقایسه وضعیت هر نقطه با شرایط و ضوابطی که سازمان موزه‌ها، یادمان‌ها و ستاد کل نیروهای مسلح در این خصوص تعیین کردند ۶ نقطه با اولویت بالاتری انتخاب شد.

وی افزود: بر اساس اولویت‌های تعیین شده درخواست استان به سازمان موزه و یادمان‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس ارسال شد که پس از بررسی درخواست‌های استان پنج نقطه به تصویب ستاد کل نیروهای مسلح رسید.

مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان ادامه داد: این مکان‌ها عبارتند از بیمارستان بعثت با متولی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، شهر شاهنجرین در شهرستان درگزین، پارک بنفشه در کوی خاتم همدان است.

وی ادامه داد: همچنین شهرک مدنی در همدان که چهار نقطه از این شهرک توسط اهالی درخواست شهید داشتند از جمله مسجد امام سجاد (ع)، مسجد سیدالشهدا، مسجد امام حسن (ع) که یک نقطه به تصویب رسید که دارای جمعیت است و می‌تواند میزبان همه اهالی شهرک باشد.

سرهنگ آزادی افزود: مجموعه دیگر که میزبان شهید گمنام خواهد بود استانداری همدان است که به جهت اینکه جلساتی با حضور مسوولان استانی در این مجموعه برگزار می‌شود مکان مناسبی برای تشییع و خاکسپاری شهید گمنام خواهد بود.

وی یادآور شد: در این راستا مکاتباتی با مجموعه استانداری، فرمانداری همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان، مجموعه استانداری و فرمانداری شهرستان درگزین صورت گرفت تا مقدمات لازم برای استقبال از شهید گمنام در هر نقطه انجام شود، از جمله ساخت یادمان شهید گمنام که بر اساس ضوابط و ابلاغیه باید ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در سال داشته باشد تا شاهد حضور شهید گمنام در این نقاط باشیم.

مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان گفت: از نکات دیگر این هست که در طراحی و ساخت المان‌های شهدای گمنام باید به موضوعات ایرانی و اسلامی توجه ویژه شود.

سرهنگ آزادی افزود: استان همدان از پنج آذرماه سالجاری آمادگی استقبال شهدای گمنام دفاع مقدس را در نقاط مختلف استان را دارد و در سالهای گذشته نیز شاهد حضور شهید گمنام در استان بودیم، در سال گذشته، از چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدسی در بیش از هزار نقطه توسط اقشار مختلف مردم استقبال صورت گرفت و در نقاط پیش‌بینی شده شهدا به خاک سپرده شدند.

وی یادآور شد: امروز این نقاط به عنوان امامزادگان عشق در سطح استان هستند و مردم با حضور در آن نقاط و زیارت شهید گمنام با آرمان‌های امام راحل و راه شهدا تجدید میثاق می‌کنند.

استان همدان دارای ۱۵۲ مزار شهید گمنام در ۵۵ گلزار است.