اردشیر شهرکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هماکنون یکهزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان به کشت انبه اختصاص دارد که یکهزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی بیان کرد: بیش از ۶۰ درصد انبه تولیدی در سیستان و بلوچستان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص انبه بیان کرد: این میوه به دلیل داشتن منیزیم، پتاسیم، اسیدآمینه و تریپوفان است.
وی ادامه داد: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند.
به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوههای گرمسیری بحساب میآید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوعترین میوههای گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوههایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب میکند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نامهای دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بینظیر است.