به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا شریفی روز چهارشنبه در نشست با تشکل های اجتماعی ضمن گرامیداشت هفته تشکلها و مشارکتهای اجتماعی، به فرهنگ حشر و مدد در سرحد و سیستان و فرهنگ میارجلی در مکران اشاره کرد و افزود: سمنها و تشکلهای غیردولتی در سیستان و بلوچستان سابقه تاریخی دارند و این فرهنگها در این منطقه نهادینه شده است.
وی با تاکید بر اینکه در سیستان و بلوچستان ظرفیت اجتماعی بالایی برای رشد و تسهیلگری وجود دارد، بیان کرد: ضریب مشارکت سمنها در کنشگری مسائل و مشکلات استان افزایش پیدا کرده و این قابل تقدیر است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: سمنها، معتمدان و ریش سفیدان در مدیریت انتخابات، اتفاقات امنیتی و حوادث طبیعی کنشگری خوبی و بی نظیری داشتند و باید این وضعیت ارتقا پیدا کند.
وی با بیان اینکه کنشگری مدیران، کارگزاران و گروههای جهادی و مردمی در حوادث سیل سیستان و بلوچستان بی نظیر و نشان دهنده پای کار بودن مردم بود، تصریح کرد: استفاده از تمام ظرفیت استان با حداقل هزینه در جهت کاهش آسیبها در حوزههای مختلف، تدبیر تیم مدیریتی سیستان و بلوچستان بود.
شریفی خاطرنشان کرد: در سیستان و بلوچستان تمام ظرفیتها پای کار هستند و نسبت به گذشته رشد قابل توجهی داشته است، اما با این وجود فقط ۱۰ درصد از ظرفیت اجتماعی را پای کار آوردیم.
وی گفت: با توجه به وجود افراد ثروتمند در سیستان و بلوچستان ما نیازی به کمک و بستههای معیشتی سایر استانها نداریم و میتوانیم به عنوان استان معین به استانهای همجوار کمک کنیم، ثروتمندان این منطقه باید در حوزههای مختلف بهداشتی و درمانی، ورزش و جوانان، بهزیستی، مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی ورود کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان توانمندسازی نیروی انسانی را اولویت اول استانداری در حوزههای آموزش و پرورش، دانشگاهها و لایههای اجتماعی عنوان کرد، و افزود: این استان، استانی غنی است و محروم و فقیر نیست و با همکاری و تقویت کار تیمی، سیستان و بلوچستان خوشنامتر و پیشرفته تر خواهد شد.