بروجرد - ایرنا - مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: واحد تولید رب گوجه فرنگی، کارگاه لبنیاتی و قهوه خانه سنتی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شد.

مظفر بازگیر روز چهارشنبه به رسانه ها اعلام کرد: در بازدیدهای مشترک از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان بروجرد این واحدهای متخلف شناسایی پلمب و متخلفان به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی اظهار کرد: سلامت مردم مهمترین مسئله بهداشت و درمان است و با کسانی که با رعایت نکردن موازین بهداشتی سلامت مردم را به خطر می‌اندازند، برخورد قاطع خواهد شد.

مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بروجرد بیان کرد: گشت‌های مشترک شبکه بهداشت و درمان بروجرد به همراه دیگر نهادهای مرتبط به صورت مستمر اجرا می‌شود.

بازگیر اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده واحدهای صنفی و کارگاه‌های غیر مجاز تهیه و توزیع مواد غذایی مراتب را به شبکه بهداشت و درمان اعلام کنند.