لیدا کلانتری روز جمعه در حاشیه بازدید از موکب های زوار اربعین در کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: هدف از بازدید این موکب ها، اعلام توصیههای زیست محیطی به موکب داران و زوار اربعین به منظور حفظ محیط زیست است.
وی گفت: محیط زیست یک سرمایه ملی و مشترک بین انسانهاست که همه ما در قبال آن باید احساس مسوولیت داشته باشیم.
کلانتری افزود: با توجه به تعداد انبوه پسماندهای ظروف های پلاستیکی در موکب ها و لزوم مدیریت پسماندها به منظور جلوگیری از رهاسازی آنها در طبیعت، این اداره کل نسبت به برپایی دوره های آموزشی و توزیع بسته های فرهنگی محیط زیستی برای موکب داران و زوار اقدام نموده است.
رییس اداره آموزش و مشارکت های مردمی در پایان از عموم زوار اربعین درخواست کرد به منظور حفظ محیط زیست و تولید پسماند کمتر، از ظروف های شخصی همراه استفاده کنند.
به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.