شاپور محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درباره معرفی علیرضا کاظمی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس اظهار داشت: کاظمی بیش از ۳۰ سال تجربه فعالیت در این وزارتخانه از صف تا ستاد دارد؛ مدرسه را به خوبی درک کرده و سمتهایی مانند رئیس منطقه، مدیر کل، معاون وزیر و در سطح سرپرستی وزارتخانه را هم تجربه کرده است.
وی افزود: یکی از ویژگیهای مثبت کاظمی این است که از درون وزارتخانه آمده و به همه حوزهها اشراف دارد و میتواند مسائل کلان تعلیم و تربیت در حوزه آموزش و پرورش با بهرهگیری از افراد مناسب حل کند.
رئیس سابق سازمان نهضت سواد آموزی ادامه داد: کاظمی استاد دانشگاه نیز است و علاوه بر تجربه از نظر علمی هم اشراف خوبی به موضوعات دارد.
محمدزاده درباره پاسخ به اینکه وزیر پیشنهادی تا چه میزان میتواند مدافع حقوق دانش آموزان و فرهنگیان باشد، یادآور شد: مطمئن هستم که حمایتهای بسیاری از حقوق فرهنگیان و دانشآموزان میکند، همچنین انتظار داریم که نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن رای بالا به آقای کاظمی، کمک کنند تا مشکلات آموزش و پرورش بویژه در حوزه دغدغههای معلمان را حل کند.
وی با بیان اینکه اطمینان دارم با رای اعتماد مجلس به کاظمی، معلمان حامی خوبی را بدست میآورند، عنوان کرد: برنامه پیشنهادی وی منطبق با برنامه هفتم پیشرفت در حوزه تعلیم و تربیت است.
رئیس سابق سازمان نهضت سواد آموزی افزود: مهمترین برنامه های کاظمی برقراری عدالت آموزشی، توجه ویژه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، تقویت کیفیت مدارس دولتی و توجه به تجهیز این مدارس در همه مناطق کشور، توجه ویژه به جایگاه و منزلت و معیشت معلمان بهعنوان عامل و عنصر اصلی در مدارس و آموزش و پرورش است.
به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی به عنوان وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است. وی متولد ۱۳۴۴ شهر مقدس مشهد و تحصیلکرده حوزه و دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان است.
وی پیش از این قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، مشاور وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان دانشآموزی بود. معاون پرورشی و فرهنگی، معاون آموزش متوسطه، مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش و مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بوده است.
کاظمی از شهریور تا آذر سال ۱۴۰۰ سرپرست وزارت آموزش و پرورش بود.
قرار است جلسات رای اعتماد به کابینه مسعود پزشکیان رئیس جمهور از ۲۷ مرداد در صحن علنی مجلس آغاز شود.