به گزارش روز جمعه ایرنا، سیدرضا مروی مرویان در نشست خبری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه به برگزاری دورههای آموزشی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر برای عموم مردم و آمران به معروف اشاره کرد و افزود: با توجه به رسالت و ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر دوره آموزشی خانواده متعالی، دوره آموزشی آزاد، رشته رسمی حوزه یا دانشگاه برای عموم مردم برگزار میشود.
مدیرکل اداره علمی و آموزش ستاد امربهمعروف نهیازمنکر کشور اضافه کرد: در دوره آموزشی آمران و خانواده متعالی ۱۴ سرفصل با تدریس هشت استاد، در هشت جلسه و در قالب ۳۲ ساعت آموزش داده میشود.
مرویان همچنین به آموزشهایی که از ابتدای سال جاری در بستر فضای مجازی آغاز شده اشاره و تصریح کرد: تاکنون ۲۷ هزار و ۸۰۰ نفر آموزشهای عمومی را در بستر شبکههای اجتماعی گذرانده اند که برای همه آنها گواهی معتبر صادر شده است.
وی اضافه کرد: از ۱۵ تیرماه سال جاری تاکنون نیز ۶ هزار نفر در دوره آموزشی خانواده متعالی با موضوع زیست عفیفانه شرکت کردهاند.
او در ادامه به تشکیل کمیتههای تخصصی آموزش در استانها اشاره کرد و یادآور شد: در این کمیتهها، جامعه علمی و نخبگانی استان حضور دارند و در مورد راهکارهای عملی برای اصلاح منکرهای احصا شده گفتگو و تبادل نظر میکنند.
مدیرکل اداره علمی و آموزش ستاد امربهمعروف نهیازمنکر کشور اساس و شالوده اجرای همه دستورات اسلام را در فریضه الهی امربهمعروف و نهیازمنکر عنوان کرد و افزود: خلاصهکردن امربهمعروف و نهیازمنکر در یکی دو مقوله از جمله عفاف و حجاب ظلم در حق امربهمعروف و نهیازمنکر است.
وی با بیان اینکه ۳۲ دستگاه در زمینه عفاف و حجاب مسئولیت دارد، تاکید کرد: ذهنیت صحیحی در اذهان عموم مردم شکل نگرفته لذا ستاد با همکاری اصحاب رسانه و سایر افراد تأثیرگذار در جامعه وظیفه عملیسازی و تبیین امربهمعروف و نهیازمنکر را برعهده دارد.
مرویان در خاتمه یادآور شد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه در حوزه آموزش جزو یکی از پنج رتبه برتر در سطح کشور است.