علی محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این املاک که طی ۱۱ جلسه کارگروه مولدسازی سال گذشته شناسایی شدند شامل ۹۳ ملک جدید در راستای مصوبه سران قوا و ۶۷ ملک تنفیذی مربوط به سنوات گذشته بوده که از این تعداد مجوز مازاد بودن ۱۱۳ ملک از هیأت عالی مولدسازی داراییهای دولت اخذ شده است.
وی در خصوص عملکرد چهار ماهه ابتدای امسال افزود: تاکنون ۲ جلسه کارگروه مولدسازی داراییهای استان به ریاست استاندار و رییس کارگروه مولدسازی داراییهای دولت تشکیل شده و در خصوص فروش هشت ملک معرفی شده توسط دستگاههای اجرایی استان به ارزش مبلغ ۲۲ هزار میلیارد ریال تصمیمگیری شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان با اشاره به غنیمت شمردن فرصت مولدسازی اموال غیرمنقول دستگاههای اجرایی استان عنوان کرد: مولدسازی فرصتی برای ایجاد تحول بزرگ اقتصادی در استان و منابع اعتباری حاصل از اجرای این طرح است که صرف تکمیل پروژههای عمرانی نیمه تمام استان خواهد شد.
محمدی بیان کرد: مولدسازی افق روشنی جهت توسعه اقتصادی و ایجاد زیرساختهای مناسب برای ترغیب و جذب سرمایه گذاری در استان فراهم می آورد که با اتخاذ تصمیمات اصولی میتوان بیشترین استفاده را از این ظرفیت برد.
وی همچنین در خصوص پروژههای در نظر گرفته شده بسته رونق اقتصادی استان جهت تکمیل طی امسال تصریح کرد: بنابر تصویب کارگروه مولدسازی داراییهای دولت در استان تکمیل پروژه راه آهن خرمآباد - دورود - اندیمشک از محل فروش ملک زیباکنار اداره کل امور اقتصادی و دارایی در دست اقدام است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان در خصوص پروژههای نیمه تمام عمرانی و دارای اهمیت استان به عنوان بسته رونق اقتصادی اظهار کرد: تعداد چهار طرح عمرانی نیمه تکمیل به عنوان بسته رونق اقتصادی سال گذشته توسط هیأت عالی مولدسازی تحت عنوان کمیته پایش مورد تایید قرار گرفت که از محل فروش اموال مازاد تأمین خواهند شد.
به گفته محمدی پروژههای بیمارستان نیمه تکمیل نیایش از محل فروش ۴۸ ملک دانشگاه علوم پزشکی و یک ملک میدان آزادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، ساختمان استانداری، کنار گذر دورود - داران و تکمیل پروژه ورزشگاه ولایت شهرستان بروجرد از محل فروش ملک ادارهکل امور اقتصادی و دارایی واقع در میدان آزادی خرمآباد تکمیل می شوند.