بجنورد- ایرنا- هیات ورزشی اسکیت خراسان شمالی با وجود کسب چندین عنوان قهرمانی در مسابقات کشوری و سابقه درخشان در تربیت ورزشکاران این رشته همچنان محروم از پیست استاندارد است و ورزشکارانش با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش ایرنا، عصرها و شب ها در بوستان های شهر بجنورد عده ای جوان، نوجوان و کودک را می توان دید که پا در اسکیت کرده اند و به این ورزش مشغول هستند.

ورزشی که در سال های اخیر علاقه مندان زیادی را در خراسان شمالی به خود جذب کرده اما همچنان از حداقل زیرساخت ها برخوردار نیست و دوستدارانش باید در معابر و فضاهای عمومی به آن بپردازند و آسیب های جسمی ناشی از آن را به جان بخرند.

حدود ۲۰۰ نفر در خراسان شمالی زیر نظر هیات ورزشی اسکیت فعالیت می کنند اما هنوز برای انجام تمرینات ورزشی خود با مشکلات عدیده ای مواجه اند به گونه ای که اگر بخواهند به شکل حرفه ای در این ورزش فعالیت کنند باید راهی شهرهای همجوار مشهد و سرخ رود بشوند.

از سوی دیگر بسیاری از سالن های ورزشی نیز تمایلی به اجاره مجموعه ورزشی خود به این هیات ورزشی ندارند زیراکه معتقدند اسکیت کفپوش سالن ها را تخریب می کند.

متاسفانه خراسان شمالی پیست اسکیت ندارد که این موضوع نیازمند حمایت دستگاه ورزش و مسوولان ارشد استان و نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی است تا فضای مناسب برای این رشته ورزشی در استان ساخته شود.

سالن ها به اسکیت سواران اجاره داده نمی شود

رییس هیات اسکیت خراسان شمالی در این باره می گوید: این استان با وجود کسب چند عنوان نخست در مسابقات اسکیت کشور و سابقه درخشان در تربیت ورزشکاران این رشته هنوز پیست استاندارد ندارد.

مجید صابری راد می افزاید: با وجود نبود پیست استاندارد، این هیات ورزشی در شهرستان ها فعال است و ورزشکاران این رشته فعالیت می کنند.

صابری راد خاطرنشان می کند: از سوی دیگر برخی سالن های ورزشی نیز با این توجیه که اسکیت کفپوش سالن را خراب می کند، مجموعه های ورزشی را در اختیار ورزشکاران اسکیت قرار نمی دهند.

وی یادآور می شود: اگر ورزشکاران بخواهند به شکل حرفه ای و یا برای اعزام به مسابقات در این رشته فعالیت کنند مجبورند برای انجام تمرینات به شهرهای مشهد و سرخ رود تردد کنند.

احداث پیست استاندارد نیازمند ۱۰۰ میلیارد ریال

رییس هیات اسکیت خراسان شمالی می گوید: ساخت یک پیست استاندارد اسکیت در استان جدای از فراهم کردن زمین آن، نیازمند حداقل ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی می افزاید: گرچه برخی ورزشکاران در شهربازی و یا برخی بوستان ها تمرین می کنند اما برای تمرین حرفه ای نیازمند زمینی با ابعاد ۱۰۰ در ۱۰۰ متر هستیم.

صابری راد با بیان اینکه هم اکنون ۲۰۰ نفر مرد و زن در این هیات ورزشی فعالیت دارند، یادآور شد: خراسان شمالی تاکنون ورزشکاران شاخصی را در این رشته ورزشی تربیت کرده است و استعدادهای خوبی شناسایی شده است که ادامه این روند نیازمند توجه و همکاری مسوولان ورزشی است.

اینک ۲۷ هزار ورزشکار بیمه شده در خراسان شمالی وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۷۳۴ نفر خانم و مابقی آقا هستند.

استان یک میلیون نفری خراسان شمالی دارای ۵۱ هیات ورزشی فعال است و ۲۲۱ فضای ورزشی برای ورزشکاران در این استان شمال شرق کشور وجود دارد.