به گزارش ایرنا، مصطفی مرادی در راستای تبدیل بخش جواد آباد شهرستان ورامین به قطب گردشگری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در بخش جواد آباد بیش از ۱۲۰ اثر تاریخی وجود دارد که ۴۳ مورد آن ثبت ملی شده است و از جمله آن می توان به یخچال های قدیمی، آب انبار ها، کاروانسرا ها و خانه های تاریخی اشاره کرد.
بخشدار جواد آباد ضمن تاکید به حفظ این آثار افزود: ضمن تفاهم نامه ای که با اداره میراث فرهنگی ثبت کردیم، بر اساس اولویت بندی این اداره و با همکاری دهیاری ها تا ۳۱ اثر ثبت ملی خواهند شد. این کار باعث شناخته شدن این آثار در سطح کشور و جلوگیری از آسیب و تخریب احتمالی این آثار می شود.
وی از افزوده شدن ۸بوم گردی در جواد آباد خبرداد و افزود: در حال حاضر ۴بوم گردی در منطقه وجود دارد و ۸بوم گردی دیگر، هم اکنون در دست اقدام است و مجوز های آن صادر شده است و این اقدام اثر مثبتی در فضای گردشگری و جذب توریست دارد.
بخش جواد آباد وسیع ترین و قدیمی ترین بخش استان تهران است که بیش از ۷۰درصد از اراضی کشاورزی شهرستان ورامین را در خود جای داده است و
بخش جواد آباد با دارا بودن ۴۰ هزار نفر جمعیت، از ۳۶ روستا برخوردار است که بیش از یک چهارم جمعیت آن در روستاها ساکن می باشند و فاصله بسیار زیاد برخی از این روستاها از مرکز بخش که گاه به ۳۰ کیلومتر می رسد را دارد.
بازدید از مراحل مرمت بنای تاریخی امامزاده سید محمود روستای خاوه
باتوجه به آغاز و اجرای مرمت بنای تاریخی امامزاده سید محمود روستای خاوه، مصطفی مرادی بخشدار جوادآباد ، سعادتی معاون مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران ، محمدرضا تاجیک رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ورامین و نادی دهیار روستا از مراحل مختلف بازسازی این بنای ثبت ملی بازدید کردند.
بخشدار جوادآباد در این بازدید طی گفتگویی با خبرنگاران گفت: این بنا از جمله بناهای تاریخی و مذهبی و پربازدید بخش جوادآباد است که هر روزه میزبان گردشگران و زائران این روستا و روستاهای همجوار است.
وی تصریح کرد: باتوجه به وجود ترک و شکست در ضلع جنوب شرقی ایوان ورودی بنا، با اختصاص هفت میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت میراث فرهنگی، مرمت آن با نظارت این وزارتخانه در دستور کار قرار گرفته است.
مرادی خاطرنشان کرد:با توجه به گزارش پیمانکار مربوطه، انشالله تا یکماه آینده این پروژه تکمیل خواهد شد.
حسین سلمانی به عنوان دهیار شاخص در تکریم ارباب رجوع در بخش جوادآباد معرفی شد
طی لوحی از سوی مجید درویشی فرماندار ویژه ورامین ، حسین سلمانی دهیار روستای حسن آباد کوه گچ به عنوان دهیار شاخص در تکریم ارباب رجوع در بخش جوادآباد معرفی شد.
جواد آباد ورامین دروازه ورود به کویر است و زمینی با مساحت ۲۶ هکتار برای سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ساخت باغ ویلاها، مجموعه گردشگری رفاهی و باغ رستوران در نظر گرفته شده است و اختصاص ۱۰هزار مترمربع برای ساخت پیست دوچرخه سواری از سوی بخش خصوصی و دولتی ایجاد زمینی برای والیبال ساحلی و زمین چمن مصنوعی احداث پارک آبی از جمله برنامه های جذب گردشکر در حوزه ورزش است.
شهر جواد آباد در ۲۰ کیلومتری ورامین واقع شده و ۲۲ هزار هکتار اراضی آن زیر کشت محصولات زراعی است و همجواری جواد آباد با سه استان سمنان، قم و اصفهان و وجود مناظر طبیعی همچون کویر و آثار تاریخی، ظرفیت این بخش برای جذب گردشگر را افزایش داده است و می توان با جذب سرمایه گذاران بخش خصوص تحولی عظیم در منطقه ایجاد کرد و گندم، جو و صیفی جات از محصولات کشاورزان جواد آباد می باشد.