به گزارش ایرنا ندا دیلمی چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران و اصحاب رسانه با تشریح کارکردهای بنیاد دستان مهربان شعبه فارس، برخی از خدمات این موسسه خیریه را تشریح کرد و گفت: در مجموع ۱۵ هزار نفر در کشور زیر پوشش دستان مهربان قرار دارند و این شمار در استان فارس و شیراز به ۱۵۰ خانواده و حدود ۵۰۰ نفر افراد تحت پوشش می رسد.
دیلمی با بیان اینکه برای رفع نیازهای اولیه افراد تحت پوشش تلاش میشود تا با کمک خیرین تامین معیشت افراد تحت پوشش در اولویت قرار گیرد اضافه کرد: هر ماه سبد کالا در اختیار خانوادههای تحت پوشش قرار می گیرد ، یکی از مشکلات در این حوزه برای رساندن کمک ها به دست افراد نیازمند بُعد مسافت خانوارها است، خیلی از خانوادهها از مناطق دور استان به شیراز میآیند و سبد کالا را دریافت میکنند ، افرادی هستند که با همین سبد کالا ، یک ماه روزگار میگذرانند، اگر امکاناتی برای آمد و شد مددجویان تامین شود و سازمان هایی بتوانند با ایفای مسئولیت اجتماعی خود کمک هایی برای آمد و شد نیازمندان در اختیار این مرکز بگذارند کمک بزرگی به نیازمندان است.
مدیر موسسه بنیاد دستان مهربان شعبه شیراز به موضوع درمان و بهداشت خانواده ها اشاره و اضافه کرد: مواردی ازجمله تامین اجاره و ودیعه اجاره مسکن، تامین تجهیزات منزل نیز از دیگر حمایتهای بنیاد دستان مهربان است.
وی در ادامه بر لزوم تغییر نگاه به زنان سرپرست خانوار تاکید کرد و از افراد متخصص دراین حوزه دعوت کرد تا با دستان مهربان همراه شوند و گفت: اولین مشکلی که برای این قشر از افراد جامعه به وجود میآید که در حقیقت ریشه تمام مشکلات بعدی است قرار گرفتن آنان در طبقهبندیهایی از جامعه است که نگاه ترحم آمیزی از طرف توده مردم به آن میشود؛ نظیر طبقه بیسرپرست، خودسرپرست یا بدسرپرست که البته این نوع طبقهبندی اجتنابناپذیر است.
وی ادامه داد: مردم باید فارغ از این نوع طبقهبندیها به این زنان، با نگاهی محترمانه بنگرند. یک زن قبل از اینکه مهارت و دانشی بیاموزد باید یاد بگیرد چقدر نسبت به خود خوشبین باشد، چقدر اعتماد به نفس داشته باشد و چگونه باید خود را بشناسد و نقاط قوت خود را بیابد تا بر اساس آموزش، آن نقاط قوت را بارور کند از خودش یک انسان مستقل، با دانش و دارای جایگاه اجتماعی بسازد.
او اظهار کرد: بنیاد دستان مهربان اکنون در حال حمایت از گروهی است که حساسترین بخش از جامعه محسوب میشوند و درعینحال آسیبپذیرترین بخش، یعنی زنان مستقل و کودکان بیسرپرست هستند، این امر حساسیت در مسئولیت بنیاد را به شدت افزایش داده است، بنابراین برنامههای آموزشی وسیعی برای زنان مددجوی خود ترتیب داده است که طی آن، زنان یاد بگیرند چگونه خود را باور کنند.