علیرضا کاظمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: شرکت هپکو اراک طی سال گذشته و امسال بیش از ۲۰ نوع محصول راهسازی، معدنی و پروژههای صنعتی و کشاورزی را در دست تولید و تحویل دارد.
وی بیان کرد: امروز خطوط مونتاژ ظرفیت پذیرش محصول جدید را ندارد و این افتخار نصیب هپکو شده که تمامی خطوط و سالنهای آن فعال است.
مدیرعامل هپکو اراک با بیان اینکه، نبض هپکو در تامین قطعات CKD است، افزود: از تیرماه ۱۴۰۱ با حضور هیات مدیره جدید تا تیرماه ۱۴۰۳ و با حل مشکلات ارزی، مالی و تخصیص ارز، رشد خوبی در شرکت حاصل شده است.
کاظمی اظهار کرد: به طوریکه از تیرماه ۱۴۰۱ تا تیرماه ۱۴۰۲ به لحاظ تعداد دستگاه، ۳۶۰ دستگاه با رشد ۱۹۵ درصدی تولید شد و امید است با حمایتهای دولت چهاردهم روند تولید بیش از گذشته رونق یابد.
وی گفت: انتظار است دولت چهاردهم روند حمایتی خود را از صنایع کشور و شرکت هپکو به عنوان یک شرکت تامینکننده زیرساختهای عمرانی کشور داشته باشد.
مدیرعامل هپکو اراک اضافه کرد: این شرکت از دکتر پزشکیان توقع همکاری به لحاظ تامین نقدینگی، رفع موانع تولید و تامین ارز مورد نیاز دارد تا از ظرفیت شرکت در حوزه ساخت و مونتاژ ماشینآلات راهسازی و معدنی و پروژههای صنعتی استفاده شود و زمینه جذب نیروهای جوان و متخصص و رشد اشتغال بیش از پیش فراهم شود.
کاظمی تصریح کرد: هپکو یک صنعت صنعتساز است که در مسیر تولید با تعداد زیادی از صنایعپایین دستی و صنایع تامین کننده در استان و کشور مرتبط است و به طور قطع رشد و رونق تولید در این شرکت به رونق تولید در شرکتهای دیگر کمک میکند.
وی تاکید کرد: انتظار است دولت چهاردهم اگر نیاز به واردات ماشینآلات راهسازی و معدنی و استفاده از منابع خارجی در کشور دارد، بر اساس کار کارشناسی شده از سوی هپکو و مهندسین این شرکت صورت گیرد تا سرمایههای ملی کشور اتلاف نشود و ماشینآلات دیگری به انبوه ماشینآلات وارد شده به کشور در گذشته اضافه نشود.
مدیرعامل هپکو اراک افزود: به طور قطع استفاده از پتانسیل فنی، علمی و مهندسی هپکو در این راستا به بهرهبرداری بهینه و درست از منابع مالی و ارزی کشور ختم میشود.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راهسازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
هپکو ۲۵ نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.