منصور الوند فر روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبارات برای بازگشایی جاده های عشایری، ساخت پل ، ابنیه فنی و ساخت منبع ذخیره آب هزینه شد.
وی بیان کرد: یکهزارو ۱۰۰کیلومتر جاده عشایری با اعتباری بیش از ۳۲ میلیارد ریال در ۷۳ منطقه عشایری گچساران در این مدت ترمیم و بازگشایی شده است .
الوند فر ادامه داد: این راهها در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی بازگشایی شده است.
وی اظهار کرد: ۲ هزار خانوار کوچرو عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی سالانه سکونت دارند.
الوند فر ادامه داد: سالانه در فصل بارندگی بیش از ۸۰ درصد جاده های عشایری این شهرستان مسدود می شود.
ساخت ۳۷ منبع ذخیره آب در مناطق عشایری گچساران
وی اظهار کرد: ۳۷ منبع ذخیره آب ۱۲ هزار لیتری در مناطق عشایری این شهرستان در سال گذشته تاکنون ساخته شده است.
الوند فر بیان کرد: این تعداد منبع ذخیره آب با اعتباری بیش از ۵۵ میلیارد ریال در مناطق مختلف شهرستان گچساران ساخته شد.
رئیس اداره امور عشایر گچساران گفت: تاکنون بیش از ۸۰۰ منبع ذخیره آب در مناطق عشایری این شهرستان ساخته شده است.
وی تصریح کرد: همچنین سه دهنه پل با اعتباری بیش از ۲۵ میلیارد ریال در مناطق عشایری این شهرستان احداث شده است.
الوند فر ابراز کرد: در این مدت ۲۵ میلیارد ریال برای رفع نقاط حادثه خیز و ساخت و تعمیر ابنیه های فنی مناطق عشایری این شهرستان هزینه شد.
عشایر گچساران ۴۰۰ هزار راس دام را پرورش می دهند.
عشایر این شهرستان شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترک های قشقایی و دره شوری در مناطقی مانند دریلا، آبگندی و کلاغ نشین سکونت دارند.
این قشر مولد سالانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز ، ۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآوردههای لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید میکنند.