به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مهدی احمدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان روز سه شنبه در آیین افتتاح این طرح گفت: با توجه به اینکه بخش سوختگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بخش سانترال سوختگی جنوبشرق کشور محسوب میشود و استان های همجوار کرمان نیز به اینجا مراجعه می کنند، لازم بود بخش مراقبت های ویژه آن نیز راه اندازی شود.
وی در بیان اهمیت راه اندازی این بخش افزود: قرار گرفتن بیماران سوختگی در کنار بیماران عادی هم برای خود بیمار خطرناک است و هم می تواند باعث عفونت های خاص شود.
احمدی نژاد اظهار داشت: چهار تخت آی سی یو با امکانات و اتاق های تجهیزشده در این بخش راه اندازی شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در این بخش هم به شکل تخصصی مراقبت های سوختگی و هم مراقبت های ویژه آی سی یو انجام می شود.
وی بیان کرد: این بخش با اعتبار بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال و در مساحت ۱۳۰ متر مربع راه اندازی و تجهیز شده است که نیمی از این اعتبار توسط خیران و نیمی از آن توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان تامین شد.
بخش سوختگی نیاز مردم کرمان است
نماینده مردم کرمان و راور درمجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: یکی از نیازهای اساسی مردم در شهر کرمان بحث سوانح سوختگی است که ممکن است باعث رنج زیادی شود و امروز با راه اندازی این بخش، این نیاز مرتفع شد.
شهباز حسن پور با اشاره به کمک های خیران در راه اندازی این بخش گفت: خیریه یاس نیز در راه اندازی این مجموعه گامهای بلندی برداشت و بسیار اثرگذار بود.
وی با قدردانی از خیران و کادر درمان گفت: یکی از اولویت های اصلی مجلس شورای اسلامی بحث درمان است که مجلس آن را با جدیت دنبال می کند، اما باز هم به کمک خیران در این بحث نیاز است.
پذیرش بیماران سایر استانها
سرپرستار بخش آی سی یو سوختگی بیمارستان شفا هم گفت: این مرکز به نوعی مرجع سوختگی ریفرال جنوبشرق است که پیش از این آی سی یو اختصاصی نداشت و بیماران به شهرهایی مثل شیراز و تهران اعزام می شدند.
فاطمه خوبیاری افزود: در گذشته بخش سوختگی یک و ۲ در بیمارستان وجود داشت و اکنون بخش آی سی یو سوختگی با استانداردهای جهانی راه اندازی شد و حتی بیماران استان های همجوار مثل سیستان بلوچستان را نیز پوشش می دهد.
وی ادامه داد: هر تخت این بخش امکانات کامل ویژه مثل ونتیلاتور و مانیتورینگ دارد.
مدیر عامل خیریه بیمارستان شفا نیز گفت: بخش های دیگری نیز در بیمارستان توسط خیریه بیمارستان شفا تجهیز شدهاست.
غلامرضا دارش افزود: بخش توموتراپی بیمارستان شفا بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال نیاز به هزینه دارد تا خدمات ارزنده ای به مردم ارایه شود.
در حاشیه این افتتاح، نماینده کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه و همراهان از مکان جدید بیمارستان در حال احداث سردار سلیمانی و دستگاه توموتراپی و محل راه اندازی آن بازدید کردند.
در این بازدید نماینده کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی برای تامین بودجه تکمیل این طرح قول مساعدت داد.