به گزارش روز چهارشنبه روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی، «محمود مرادی نراقی» در کارگاه آموزشی بازآفرینی شهری که با حضور اعضای ستاد بازآفرینی شهری و کارشناسانی از ادارات و دستگاههای مرتبط برگزار شد، افزود: طراحی بازآفرینی شهری باید با مؤلفه «هویت»همراه باشد.
وی بیان کرد: وجود منابع غنی فرهنگی در کشور و حفظ و نگهداری از این منابع، باید بیشتر مورد توجه برنامهریزان و سیاستگذاران شهری قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی با بیان اینکه حوزه بازآفرینی و احیای بافت فرهنگی و تاریخی را نتوانستیم آن طور که شایسته است به مردم معرفی و منتقل کنیم، افزود: بافت تاریخی شهرها به نوعی تاریخ مستند شهر و داراییهای فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و معماری آن شهر است که امروزه در دنیا تبدیل به یکی از جذابترین مقاصد گردشگری شده است.
مرادی نراقی به بازآفرینی شهری با تکیه بر فرهنگ و تاریخ شهر و اهمیت آن در توسعه گردشگری تاکید کرد و افزود: امیدواریم بازآفرینی و طراحی شهری بر مبنای حفظ بافت تاریخی و حفظ کالبد مناطق تاریخی و هویت شهر، را سیاست گذاران به عنوان یک اصل مد نظر قرار دهند.
بیش از ۲ هزار اثر تاریخی، سیاحتی، مذهبی و فرهنگی در استان شناسایی شده که ۸۸۲ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور ثبت ملی شده است.