به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، «علی نوید» در نشست با هیات تجاری ارمنستان با اشاره به تولید ۳۰۰ نوع کالا در منطقه آزاد ارس، افزود: این کالاها در بخشهای مختلف اعم از سلولزی، چوب و مبلمان، خودرو و صنایع وابسته، مصالح ساختمانی، فلزی، آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی، پوشاک، نفت و گاز و مواد شیمیایی تولید میشوند.
وی با بیان اینکه ارمنستان میتواند اقلام مورد نیاز بازار خود را از تولیدات منطقه آزاد ارس تامین کند، اظهار کرد: مزیت دیگر این منطقه برای ارمنستان، بهرهوری حداکثری از مرز نوردوز است و این کشور می تواند از ظرفیت این منطقه آزاد ارس برای انبار و انتقال کالا استفاده کند.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه میزان تبادل تجاری ایران و ارمنستان به ۶۰۰ میلیون دلار رسیده است، گفت: ارمنستان میتواند از طریق مرز نوردوز کالاهای مورد نیاز خود از هند و چین را هم تامین کند.
نوید، با بیان اینکه در بخشهای مختلف از جمله صنعت، تجارت، کشاورزی و گردشگری، ایدههای سرمایهگذاری در ارس آماده ارایه است، ادامه داد: یک غرفه در مرکز تجاری ایرانیان در ارمنستان مربوط به سازمان منطقه آزاد ارس است که تولیدات واحدهای تولیدی منطقه جهت معرفی به بازار این کشور در آن محل به نمایش گذاشته شده است.
هیات تجاری ارمنستان متشکل از تجار و سرمایهگذارانی در حوزههای مبلمان و صنایع چوبی، مصالح ساختمانی، برق و الکترونیک، مواد غذایی و فعالان حوزه گردشگری در منطقه آزاد ارس حضور یافتند.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد ارس با ۷۱ هزار و ۸۰۰ هکتار گستره در محدوده جلفا، ایری و سیه رود، نوردوز، خداآفرین و قلی بیگلو و داشتن سه گمرک شامل جلفا، نوردوز و خداآفرین از ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی و رونق اقتصادی استان برخوردار است و به عنوان صنعتی ترین مناطق آزاد کشور مطرح بوده و در مسیر توسعه صادرات و تجارت با کشورهای منطقه گام برمی دارد.