تهران - ایرنا - نخستین کتابخانه تخصصی کشور با موضوع چین در دانشکده زبان‌ و ادبیات خارجی دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه تهران، حامد وفایی رئیس موسسه کنفسیوس دانشگاه تهران و مسئول راه‌اندازی نخستین کتابخانه تخصصی ایران با موضوع چین در دانشگاه تهران با معرفی منابع موجود در این مجموعه، گفت: در سایه حمایت‌های دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی و معاونت بین‌الملل دانشگاه تهران برای نخستین بار در ایران موفق به راه‌اندازی مجموعه‌ای جامع از آثار دست اول چینی با موضوعات متنوع مرتبط با چین شدیم.

وی افزود: مجموعه کتابخانه موسسه کنفسیوس دانشگاه تهران شامل ۴ هزار جلد اثر دست اول به زبان چینی است که حوزه‌های آموزش زبان، ادبیات کلاسیک و معاصر، تاریخ، فلسفه، جغرافیا و سیاست در کشور چین را پوشش می‌دهد.

وفایی ادامه داد: فقدان منابع دست اول، معضل اصلی مطالعات چین و پژوهش در حوزه‌های مرتبط با این کشور در ایران است که با ایجاد چنین مجموعه‌هایی می‌توان در راستای رفع آن اقدام کرد و به آینده‌ای روشن در این زمینه امیدوار بود.


رئیس دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران نیز در این آیین که عصر هفتم شهریور در دانشگاه تهران برگزار شد، با قدردانی از موسسه کنفسیوس دانشگاه تهران در راه‌اندازی این کتابخانه، وجود این مجموعه مرجع را افتخاری برای دانشگاه تهران دانست.

فریده علوی با اشاره به اهمیت دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی به عنوان یکی از معدود مراجع علمی کشور که در کنار زبان، مطالعه بی‌واسطه ادبیات کشورهای مهم جهان را در دستور کار دارد، راه‌اندازی این کتابخانه را اقدامی مثبت در راستای شناخت بی‌واسطه زبان و فرهنگ چین توصیف کرد.

عبدالمجید اسکندری، مدیرکل امور همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه تهران نیز در این مراسم، وجود صدها جلد کتاب مرجع به زبان اصلی در دانشگاه تهران را همچون گنجی توصیف کرد که راهگشای مطالعات دانش‌پژوهان حوزه‌های مختلف خواهد بود.

جانگ خونگ وی مسئول امور علمی - دانشگاهی سفارت چین در ایران نیز با اشاره به فعالیت‌های مثبت دانشگاه تهران در مسیر مطالعات چین، گفت: در حال حاضر دانشگاه تهران پیشگام مطالعات و پژوهش‌های اساسی در حوزه چین است و توفیقات بین‌المللی دانشجویان رشته زبان و ادبیات چینی دانشگاه تهران گواهی بر این مدعاست.