همدان-ایرنا- سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان گفت: هزار و ۱۰۰ برنامه فرهنگی با موضوعات دینی و بصیرتی در سطح ۱۱۹ کتابخانه عمومی استان از ابتدای ماه محرم تاکنون برگزار شده است‌.

به گزارش ایرنا، سیدجواد معینی روز پنجشنبه در آیین اختتامیه حسینیه اندیشه در کتابخانه مرکزی همدان اظهار کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی با موضوعات دینی و بصیرتی موجب می شود اعضای کتابخانه ها با واقعه عاشورا که اوج حماسه، عشق به خدا، مبارزه به ظلم ستیزی و امر به معروف و نهی از منکر است، آشنا شوند.

وی افزود: امروز هر کتابخانه عمومی یک خیمه‌گاه مهم فرهنگی بصیرتی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است که در راستای آگاهی سازی نسل جوان و هدایت به نور و تعالی و مقابله با جهل و جهالت فعالیت می‌کنند.

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان تصریح کرد: امروز کتابخانه‌های عمومی علاوه بر فعالیت در حوزه‌های هنری، فرهنگی، رونق کسب و کارهای کوچک، در حوزه‌های معنوی و بصیرتی هم به صورت جدی ورود کردند.

معینی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌هایی که به صورت ویژه از ابتدای ماه محرم تا اربعین برگزار شد، حسینیه اندیشه بود ادامه داد: این برنامه به دنبال این بود که به صورت علمی حرکت اباعبدالحسین(ع) را برای نسل جوان تبیین و تشریح کند که با همکاری موسسه کلامی احیا برگزار شد.

وی، کتابخانه‌ها را محل اندیشه و اشاعه آن دانست و اظهار کرد: حسینیه اندیشه انعکاس تعقل در حماسه حسینی است و سه سال پیاپی در کتابخانه‌های عمومی برگزار می‌شود به طوری که ادامه این فعالیت‌ها در دستور کار است.

مدیر موسسه کلامی احیا نیز در این آیین گفت: حسینیه اندیشه محفلی اندیشه محور است که بر مدار سیدالشهدا بر پا شد.

جعفر علی‌‎نقی اظهار کرد: برای هماهنگی اساتید وقتی شهرستان مورد نظر را از آنها جویا می‌شدیم اعلام می‌کردند که دورترین نقطه که کسی قبول نمی‌کند و این روحیه بود که به ما انرژی می‌داد.

وی با بیان اینکه کتابداران و کارکنان اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان تمام قد پای این کار آمدند افزود: ۱۰ نشست با موضوعات نماز و معنویت در آیینه کربلا، عاشورا و تکلیف مداری جامعه، کارکردهای امروزین عاشورا، عاشورا و پایبندی به اصول انسانی، فرهنگ عاشورا و تربیت کودک و نوجوان، عاشورا و دنیاگرایی جامعه، نقش عاشورا در عمل اجتماعی مسلمین، فرهنگ عاشورا و رفع معضلات اجتماعی، غزه و بسط گفتمان عاشورا و عوامل بی تفاوتی نسبت به امر به معروف و نهی از منکر در سومین دوره حسینیه اندیشه در ۱۰ شهرستان استان برگزار شد.

موسسه اعتقادی احیا در همدان در سال ۹۱ به‌صورت ویژه و اختصاصی برا پاسخ‌گویی به شبهات اعتقادی مردم همدان توسط فارغ‌التحصیلان حوزوی رشته کلام و عقاید در استان همدان تاسیس شد.

آموزش مبانی اعتقادی و فکری اسلام، پاسخگویی به شبهات و سؤالات اعتقادی و تقابل علمی با فرقه‌های انحرافی از جمله اهداف این موسسه است.

پاسخگویی به سؤالات و شبهات اعتقادی به‌صورت حضوری، تلفنی و مجازی، برگزاری دوره‌های متعدد معرفتی اعتقادی، برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی کتب اعتقادی و همین‌طور راه‌اندازی طرح مطالعاتی کتب اعتقادی، برگزاری جلسات گفتمان اعتقادی با حضور کارگروه‌های مختلف، برگزاری طرح‌های مختلف فرهنگی مثل روضه معرفت و منبر آسمانی از جمله برنامه‌های اجرایی در موسسه اعتقادی احیا است.