به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حسین افشین در دیدار جمعی از بانوان فعال دانشگاهی، استارتاپی و فناور با اشاره به نقش کلیدی و اثربخش بانوان در تحقق سیاستهای توسعه اقتصاد دانشبنیان و رونق کسب و کارهای این حوزه بیان کرد: معاونت علمی نقش و جایگاه ویژهای را برای جامعه زنان در زیست بوم فناوری، نوآوری و دانشبنیان متصور است و در دوره جدید، قطعا برنامههای ویژهای برای ارتقای دامنه اثرگذاری بانوان و استفاده از ظرفیتهای آنان در توسعه و تحول این زیستبوم خواهد داشت.
وی با بیان این که از ایفای نقش نظارتی و همکاری همه بخشها استقبال میکنیم افزود: یکی از مشکلاتی که داریم، شفافیت اطلاعات است و در حوزه حمایت از شرکت ها، یکی از تاکیداتم این است که حمایت های انجام شده به صورت شفاف باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیاده سازی حکمرانی دانش بنیان ها گفت: به طور قطع این حکمرانی را با همراهی بانوان می توانیم محقق کنیم.
افشین بیان کرد:در حوزه های نوظهور با ایجاد ساختار موافق نیستم و معتقدم توسعه حکمرانی فناورانه از جنس نرم افزاری است.
بر اساس اعلام معاونت علمی، بانوان حاضر در این نشست نیز در سخنانی، معاونت علمی را یکی از امیدهای جامعه زنان خواندند و بر آمادگی این جامعه برای همکاری با معاونت در جهت تحقق برنامه ها و اقدامات تحول آفرین در حوزه های مختلف تاکید کردند.
همچنین بانوان کارآفرین و نخبه حاضر در این نشست به بیان دغدغهها، مطالبات و دیدگاههای خود پرداختند که از مهمترین این مطالبات میتوان به ضرورت ایجاد فضای مساعد بازگشت نخبگان و کارآفرینان، ایجاد یک اتاق فکر مشترک با حضور نمایندگان معاونت علمی و جامعه زنان، حمایت از طرحهای نوآورانه و دانشبنیان و ایجاد سازوکارهای نوین تامین مالی برای طرحها و محصولات دانشبنیان و فناور اشاره کرد.