به گزارش ایرنا از خبرگزاری سما فلسطین، سرلشکر یسرائیل زیو در گفت وگو با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم افزود: نتانیاهو هیچ راهبرد و برنامهای برای ادامه جنگ ندارد و به صورت خودجوش و لحظهای و بر اساس دغدغههای سیاسی خود تصمیم میگیرد.
وی گفت: متأسفانه کسانی که بهای این بی برنامگی را میپردازند، گروگانها (اسرا) و خانوادههای آنها و پس از آنها کل (رژیم) اسرائیل هستند.
پیش تر عاموس مالکا رئیس اسبق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در گفت وگو با رادیوی این رژیم اعلام کرده بود: ۱۱ ماه در غزه جنگیدهایم و فقط هشت اسیر را توانستهایم آزاد کنیم و بنابراین برای دستیابی به جسد آخرین اسیر، باید حداقل ۲ تا سه سال دیگر بجنگیم. در پیش گرفتن چنین رویکردی واقعا مضحک است!
وی به تاکید «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر درباره لزوم تداوم جنگ و حضور میدانی در غزه اشاره کرد و افزود: طولانی شدن جنگ برای (رژیم) اسرائیل هزینه دارد و تلآویو توان درگیری طولانی مدت را ندارد و برای اینکار ساخته نشده است.
این ژنرال صهیونیست با بیان اینکه طولانی شدن جنگ موجب انزوای بین المللی بیشتر تلآویو و تضعیف توان نظامی آن خواهد شد، گفت: برای رسیدن به توافق آتش بس باید امتیازاتی بدهیم اما باید بدانیم که تبعات آن، بدتر از تداوم جنگ نخواهد بود.
به گزارش ایرنا، با گذشت حدود ۱۱ ماه از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیستها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته اسرای مذکور را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانهای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شدهاند.
مخالفت نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای این رژیم را سلب کرده و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شدهاند. این امر باعث اعتراض گسترده خانوادههای این اسرا در سرزمینهای اشغالی شده است.
در حالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی میکند و چند دوره مذاکره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.