به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو، شرکت سربال انرژی به تازگی اعلام کرده که با انعقاد قراردادی با AFWERX (بازوی نوآوری نیروی هوایی آمریکا، با پشتیبانی از آزمایشگاه تحقیقات نیروی هوایی (AFRL)) به دنبال حمایت از نیروی هوایی امریکاست.
در واقع شرکت سربال انرژی برای انجام فاز دوم پروژه STTR برگزیده شده تا با دریافت مبلغ ۱.۶ میلیون دلار به توسعه باتریهای آلومینیم گرافن عاری از لیتیم کمک کند. قرار است برای ساخت این باتریها از پسماندهای بازیافتی استفاده شود.
این فناوری توسط دکتر لیندن آرچر، رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه کرنل توسعه یافته که اکنون مجوز استفاده از آن در اختیار شرکت سربال انرژی است. طراحی جدید این باتری آلومینیم گرافنی بیش از ۳ برابر کارآمدتر از نمونه لیتیومی است و گفته میشود بسیار ایمنتر از آن نیز است (بدون خطر آتشسوزی)، ۱۰ برابر سریعتر شارژ میشود و هیچ چالشی در زنجیره تامین ندارد زیرا مواد اولیه آن از زبالههای بازیافتی تامین میشود.
این باتریها که با نام «AGILE» شناخته میشوند، ابتدا از تیمهای نوسازی پزشکی فرماندهی عملیات ویژه نیروی هوایی (AFSOC) برای رسیدگی به مسائل مبرم تاکتیکی استفاده خواهد شد.
آزمایشگاه تحقیقات نیروی هوایی و AFWERX برای سادهسازی فرآیند تحقیقات نوآوری در کسبوکارهای کوچک (SBIR) و انتقال فناوری کسبوکارهای کوچک (STTR) با هم وارد همکاری مشترک شدهاند.
اریک بنتسن، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل شرکت سربال انرژی گفت: ما مفتخریم که گروه نوسازی پزشکی فرماندهی عملیات ویژه نیروی هوایی (AFSOC) در برنامه فاز دوم به عنوان مشتری باتریهای نسل بعدی AGILE از ما پشتیبانی کرده است. ما همچنین از همکاری با دانشگاه کرنل و تیم دانشمندان درجه یک دکتر آرچر در این پروژه بسیار هیجانزده هستیم.
دکتر لیندن آرچر از دانشگاه کرنل گفت: از طرف دانشگاه کرنل، ما از اینکه از تیم شرکت سربال انرژی و نیروی هوایی آمریکا در این پروژه حیاتی تحقیق و توسعه حمایت میکنیم، هیجانزده هستیم.